HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Június 26., 07:13:40 ---Szóval a parlamentben dolgozol? Akkor már értem, miért baszódott el minden ebben az országban! ;D :badteeth: :hehe:
--- Idézet vége ---
Akkor lenne csak igazán jó minden! Legalábbis nekem biztosan... :hehe:
Azt tudtam, hogy itt vannak, csak az lepett meg, hogy a szomszédban. Tegnap is meg kellett várnom, míg az Alkotmány utcán oda-vissza elszáguldott egy kamerával felszerelt motorral egy csávó, hogy átmehessek.
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Június 25., 09:04:09 ---itt, a melóhelyemtől pár utcányira, a Parlamenttől nem messze.
--- Idézet vége ---
Szóval a parlamentben dolgozol? Akkor már értem, miért baszódott el minden ebben az országban! ;D :badteeth: :hehe:
Egyébként látszik, hogy nem vagy Facebookon, mert már napok óta tele van vele, hogy itt forgatják. A rengeteg rajongói fotókról nem is beszélve.
Gorgonita:
Zenés Fekete Özvegy Teaser Trailer:
Farek:
Munkatársnőm most mondta, hogy ő látta is most Sólyomszemet és Fekete Özvegyet. ;)
Intruder:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Június 25., 07:22:15 ---https://hu.ign.com/pokember-hazateres-2/50144/news/uj-neve-van-a-pokosztonnek-az-mcu-ban-es-jobb-lesz-ha-megkapaszkodtok
--- Idézet vége ---
Akkor mostantól így fogjuk hívni? "Bizsereg a Péter tingli-tangli.".
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése