HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1785/2259) > >>

Spidáj:
nekem a mikrofon használata keltette fel a gyanúmat
(mikor távol van a szájától a miki ugyanolyan erővel szól a hang mint mikor tök közel)>>ezzel már sokan buktak le  (pl napjain sajnos 1ik legsikeresebb és 1ben a világ egyik legunodrítóbb bandának nevezett csoportja a tokio hotel)

pepo05:
Okéoké, de  akkor is hihetetlen. HOgy a picsába képes valaki erre 11 évesen? Egyszerűen nem tudom elképzelni...Csodák pedig nincsenek.

killjoy:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Hát ilyen tényleg nincs. Nem tudom, hogy lehetséges-e, de ez szerintem nem a kiscsaj hangja...11 évesen, hogy a beszédéhez képest is ilyen felnőttes énekhangja legyen. Én azt monodm, ez szinte lehetetlen, biológiai okok miatt.
--- Idézet vége ---
Hát ha ez a kiscsaj fake, akkor a Milli Vanillie óta nem volt ekkora átverés. Ez a csaj nyerte meg a versenyt, nyert vele 1 millát (dollárban offkóz) és mint már említettem és a link is mutatja, kint van az első lemeze, amin több, mint egy tucat dalt énekel. Nem hiszem, hogy ez kamu hanggal megoldható lett volna az USA-ban. Sok szart el lehet nekik adni, de ez azért már sok lenne. Egyébként a Videa-s oldalon van egy másik ajánlat is a jobb szélen. Az a kiscsaj jódlizik. Na az beszarás. Még a zsűri női tagja is fetreng a röhögéstől!

pepo05:
Hát ilyen tényleg nincs. Nem tudom, hogy lehetséges-e, de ez szerintem nem a kiscsaj hangja...11 évesen, hogy a beszédéhez képest is ilyen felnőttes énekhangja legyen. Én azt monodm, ez szinte lehetetlen, biológiai okok miatt.

talgaby:
Te jóságos Ég! Ezt muszáj lementeni! Ez tényleg vmi hihetetlen...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése