HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Tyler-x:
Szerintem már nem lesznek ilyen emberek...Iwao Takamoto iskolai végzettség nélkül lett a warner bros alelnöke... azért ez teljesítmény...
Spuri:
Az első generáció nagy képviselői távoznak. A kérdés az, hogy olyanok veszik-e át a helyüket, akik szintén tudnak maradandót alkotni, vagy csak amolyan "tömeggyártás" lesz, mint az amerikai képregények terén.
Remélem az előbbi valósul meg.
talgaby:
Egy újabb fontos embere a Hanna-Barbera stúdiónak. Szomorú. Lassan az összes klasszikus rajzfilmfigura atyja itthagy minket.
Galamb:
Sajnos Joseph Barbara után újabb rajszfilmes nagyság ment el:Iwao Takamoto Scooby-Doo megalkotója!
killjoy:
--- Idézetet írta: Spidáj ---nekem a mikrofon használata keltette fel a gyanúmat
(mikor távol van a szájától a miki ugyanolyan erővel szól a hang mint mikor tök közel)>>ezzel már sokan buktak le (pl napjain sajnos 1ik legsikeresebb és 1ben a világ egyik legunodrítóbb bandának nevezett csoportja a tokio hotel)
--- Idézet vége ---
Hááát. Nem tudom. Ez a műsor az egyik legnézettebb volt az USAban, ami 15-20 millió nézőt jelent. A kiscsaj lemeze is szépen fogy, tehát baromi nagy átverés lenne, és feltételezem, hogy a korára való tekintettel nem te vagy az első, akiben felmerült ez a kérdés
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése