HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1783/2259) > >>

yosha:
Nos, még sehol sem hallottam az uj f4-röl, még a k.neten sem láttam... de remélem sztoriban tultesz az elsőn...
Amugy a cola reklám tényleg elmebajos, főleg a meghato télapós után ekkora váltás... ehhe

A pokember 3 fasza lesz, alig várom. Amugy ma kaptam, és ez nem vicc!!! román Ultimate Spiderman 10, és igen igényes kiadás, jo a papir, a szinek is rendben, tehát meglepett. Annak idején a Rahan meg a Predator nem ment erre, és most a Pokemberrel megindultak. Fejlődnek a dákok...

Lesz még Resident Evil 3 Extinction is, valami trailer is lesz, és remélem az már horror lesz, nem ugy mint az apocalypse. (az ököltusa a nemezissel a film végén igen kikészitett, főleg hogy a játékban alig lehet mellé állni de van egy trükköm, na csak elmondom: jobb kézzel fog meg, ezért ha a bal keze mellé kerülsz akkor mozdul rád. igy a jobb keze mellett kell maradni, és csak keringeni vele. Igy még késsel is ki lehet fektetni hardon)

Amugy a pokmen 3ban a ruha nem fogja felvenni azt az alakot amilyet a gazda akar...? mert a trailerben nem ugy tünik.

Galamb:
A mozmagazinon már Die Hard 4 előzetes is. Elsőre szwsz tiszta "16 utca". Ja és látátok már azt az új elmebeteg Coca-cola reklámot? Szerintem nagyon állat!    

Tyler-x:
Pedig hát elég sok hír terjengett róla-én már nagyon várom..

Na és a pókember 3 kisfilm is elég jó...

killjoy:
Azoknak, akik szerették a Korongvilág képregényeket, és azoknak, akiknek a képregény ugyan nem jött be, de a regényeket szerették: én ma éjjel szedtem le, és már most nagyon jókat röhögtem rajta: Terry Pratchett's HogFather. A Sky One két részes agymenése, kulcsfiguraként mindenki kedvencével, a Halállal. KÖTELEZŐ!

yosha:
Erröl eddig miért nem hallottam semmit???
F4- rise of the silver surfer juniusban????

http://youtube.com/watch?v=4KNcQtihyvY

Elég jol el leszünk látva filmekkel ezekszerint...

Ezt pedig csak azok nézzék meg akik tényleg szeretik az abszolut humort és nem akarnak örjöngeni egyet egy ekkora marhaságon:

Spiderman 3- az első 4 perc
http://www.youtube.com/watch?v=nM2SIORRfAs&NR

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése