HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1780/2259) > >>

Galamb:
Huncutka?   úú,  már emlékszem!   ennyi erővel lehett volna Bestia: "Szőrgombócka", Gambit: "Zsugabubus", Jubelee: "Csillagszóró",(Amúgy most őt Napsugárnak hívják a régi x-men sorozatban, nem?)   Küklopsz meg "Elton"  !
 Ja, amúgy Informatikában jártas egyének véleményére lennék kíváncsi:

--- Idézet ---Az elkövetkezendő napokban E-mail útján képeket küldhetnek, melyen Osama Bin-Laden vagy felakasztva látható, vagy elfogása látható.
Ha ilyen E-mailt kap(sz), ezt a mellékletet nem szabad megnyitni, mert a merevlemezt azonnal, menthetetlenül tönkreteszi, leégeti.
Kérem, küldje(d) tovább ezt az üzenetet mindenkinek, aki az E-mail listá(do)n van! Inkább kapjuk meg ezt a veszélyt jelző üzenetet 100xszor, mintsem tönkremenjenek a legfontosabb adataink a számítógéppel együtt.
Ha olyan üzenetet kap(sz) amelynek címe: ?Invitation" ? függetlenül attól, hogy ki küldte, azonnal ki kell törölni, mindenhonnan, lomtárból is, és a számítógépet le kell állítani!
Ez a vírus, mely világszerte kering, eddig minden más vírusnál kártékonyabb. Ennek veszélyét a CNN tette közzé.
--- Idézet vége ---

Ez kamu, nem? Nincs olyan vírus, ami "leégeti" a vinyót (Max a 95-ös ólommentes meg 1 gyufa!  ). Meg eleve Osama helyett Szaddam lett felakasztva (de ez már részlet kérdés).
 Előre is köszi a választ!

Tyler-x:
Gambit-fletó? Ja a fox-kids-es pókember-ben voltak érdekességek...

talgaby:
Gambit azt hiszem, Mágus volt.
Egyébként nekem a Huncutka név tetszett.  Csak már túl idős ahhoz, hogy ilyen névvel futkosson.

Spidáj:
én a pézsmapatkány nevet csak akkor hallottam mikor a fox kids-en futó pókember rajzfilmben vendégszerepeltek az x-menek és akkr volt a
Rozsi = Pézsmapatkány
Vadóc = Huncutka
Gambit = Fletli (asszem vmi ilyesmi volt)

volt még pár odabas*ós de szerencsére már nem emléxem  

Daredevil:
Nekem ez nem csak homlok-ráncolás. Egyszerűen kiakadok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése