HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1779/2259) > >>

Daredevil:
Mikor ment ez pontosan?

Galamb:
Reggel bekapcsolom a tv-t, és mit látok az M1-en? Egy kb 60-as évekbeli Superman-rajzfilmet nyomattak, valami "Rajzfilmmúzeum" keretében! (Mondjuk az jó, hogy az M1 már a rajzfilmekből is csak múzeálisokat nyomat!  )

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Ez kamu, nem? Nincs olyan vírus, ami "leégeti" a vinyót (Max a 95-ös ólommentes meg 1 gyufa!  ).
--- Idézet vége ---
Olyanról nem tudok, ami tényleg le tudná égetni, de olyanról már hallottam, hogy van egy olyan vírus ami leformázza a vinyódat úgy ahogyan van  . A jpg-es vírus kérdés elég ellentmondásos. Legalább annyiszor lehetett hallani a létezéséről, mint a nem létéről.

Galamb:
Jól sejtettem, hogy baromság! Poénként fogtam fel. Egyszer olyan e-mailt kaptam, hogy Microsoft követi, hány embernek küldöm el az e-mailt, és ha minnél több embernek küldöm, akkor az öreg Billy már küldi is a csekket jó sok euróval! Jót röhögtem!

Gabe:
Az hát... hogy a 'csába lehetne egy jpg-be virust írni? Akkor már inkább ehhez a levélhez volt mellékelve  

A hugomat szokták ilyen baromságokkal zaklatni a barátnői, hogy "ezt a levelet 15 percen belül küld tovább 5 embernek, ha nem, és megtöröd a láncot, akkor..."

és a sok láma tovább is küldi. Sok olyan ember keveredik gépközelbe akinek nem lenne szabad.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése