HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spuri:
Bocsi, hogy közbevágok, de felhívták rá a figyelmemet, hogy nem biztos, hogy eléggé figyelemfelhívó a Charax Matiné reklámbannere a főoldalon, ugyanis kicsit csappant a látogatottságunk.
Ezért pofátlankodtam ide kicsit, hogy felhívjam a figyelmeteket arra, hogy mától egy újabb sorozat indul (és ez nem a Dragon Ball), úgyhogy aki még nem nézte meg mit rejt a hétvégi meglepi, annak szívből merem ajánlani, mert aki látta, eddig csak dicsérte!
Mégegyszer bocsi hogy közbevágtam!!
A régi Superman az, ami a filmmúzeumon is, meg a Komisz DVD mellékletben is volt? Mert szerintem azok nem olyan gagyik!
talgaby:
--- Idézet ---had (na ezt sohasem tudom, hogy kell leírni)
--- Idézet vége ---
"Hadd". Két d-vel. A hsz-edben kijavítottam.
Galamb:
--- Idézetet írta: Daredevil ---Mikor ment ez pontosan?
--- Idézet vége ---
Kb.8:25-kor, de már csak az utolsó pár percet láttam. Már kezdtem azt hinni, hogy néma rajzfilm lesz, ami alatt csak a zene szól (Mint régen a Tom és Jerry), de aztán csak megszólaltak benne! (Utána a jött a klasszikus Süsü 3000000.-ik ismétlése, sz'al jó tudni, hogy mire költi az Magyar tv az adófizetők lóvéját. )
--- Idézet ---Egyszer 1 házibuliban vmiér én keltem fel először de iszonyú korán és néztem pár hülyeséget aztán elkezdtem szörfözgetni a csatornákon és m1-en az ment!! Nagyon fasza volt smiley.gif Olyan gagyitré hogy már fasza !!
--- Idézet vége ---
Gondolom nem voltál másnapos, nem? Mert mondjuk én egy buli után ettől biztos mentem volna imádkozni a Nagy Kerámiaoltárhoz (Tényleg egyszer összeírhatnánk a "Fény" topikban, ki milyen szófordulatokat ismer a hányásra, hadd (na ezt sohasem tudom, hogy kell leírni) gazdagodjon a szókincsünk! )
Spidáj:
--- Idézetet írta: galamb ---Reggel bekapcsolom a tv-t, és mit látok az M1-en? Egy kb 60-as évekbeli Superman-rajzfilmet nyomattak, valami "Rajzfilmmúzeum" keretében!
--- Idézet vége ---
Azt vágom!!!
Egyszer 1 házibuliban vmiér én keltem fel először de iszonyú korán és néztem pár hülyeséget aztán elkezdtem szörfözgetni a csatornákon és m1-en az ment!! Nagyon fasza volt Olyan gagyitré hogy már fasza !!
Fel is keltettem mindenkit de vhogy nem mindenki értékelte
Gabe:
JPG-be nem lehet virust írni, az maximum az exif adatokat tartalmazhatja, és kész de olyat lehet csinálni (állítólag) hogy egy fájlnak kettős kiterjesztése van, tehát az elsődleges az mondjuk .jpg, persze megnyitásnál nem fogsz látni semmiféle képet, mert a másodlagos, a lényeg az egy .exe (vagy hasonló), amit úgye nem kell ecsetelnem . Tehát jpg-be nem (ami tényleg kép) nem lehet virust írni, csak jpg-nek látatni egy bármilyen fájlt. Hogyanról ne kérdezzetek, de sok láma már annak is bedől, ha egy bármilyen fájlnak az a neve, mondjuk hogy: "szepkep.jpg" tehát nem a kiterjesztése, hanem a neve.
Ez a leformázós dolog szerintem kamu, de ha létezik, akkor kellene nekem, szóval ha valakinek megvan, az írjon pm-et, linux alól szívesen megszívatnám vele egy kedves ismerősömet .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése