HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1777/2259) > >>

Sepi:
Tudtommal még voltak neki világháborús részei is, amikben a Japánokkal harcolt. Rémlik egy olyan rész amikor Lois Lane-t japán katonák rabolják el.

killjoy:
A '40-es rajzfilm első része Oscar-díjas!

Galamb:

--- Idézetet írta: Spuri ---A rajzfilmsorozat '40 és '41 között készült.
--- Idézet vége ---
Hát nem gondoltam volna, hogy már akkoriban is csináltak színes rajzfilmet, azért tippelltem a 60-as évekre. A  Charax matinén van felirat a rajzfilmekhez? Előre is kösz!
 Köszi talgaby, egyszer csak megjegyzem!  

Spuri:

--- Idézet ---Azt kell annál a rajzfilmnél nézni, hogy az már vagy ezer éve készült (kb a Tom & Jerry-vel egyidőben). Ahoz képest nem rossz. Akkoriban még egy rajzfilm 5-7 perc között mozgott, ahoz képest rengeteg mindent belesűrítettek.
--- Idézet vége ---

A rajzfilmsorozat '40 és '41 között készült. Jóval korábban, mint a Tom és Jerry.
Akkor még minden kockát meg kellett rajzolni! Az volt a nemsemmi!
Egyébként gyerekkoromban anyuéktól egyik szülinapomra egy Helikon (filmforgalmazó volt) videókazit kaptam, amin nyolc rész volt rajt ezekből a rajzfilmekből. Eredeti nyelven, felirattal! Imádtam! De olyan szinten, hogy rongyosra néztem a szalagot. Úgyhogy meg kellett vennem DVD-n.
De a videókazi a mai napig megvan!

Sepi:

--- Idézetet írta: Spuri ---A régi Superman az, ami a filmmúzeumon is, meg a Komisz DVD mellékletben is volt? Mert szerintem azok nem olyan gagyik!
--- Idézet vége ---
Azt kell annál a rajzfilmnél nézni, hogy az már vagy ezer éve készült (kb a Tom & Jerry-vel egyidőben). Ahoz képest nem rossz. Akkoriban még egy rajzfilm 5-7 perc között mozgott, ahoz képest rengeteg mindent belesűrítettek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése