HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spuri:
Mondasz valamit. Én egy olyan Smallville-s Lex Luthor felnőtt változatát inkább el tudtam volna képzelni, mint a Gene Hackman baromságait továbbvivő szerepet. Teljesen komolytalanná teszik ezzel LL karakterét. Még a rajzfilmsorozatban is kegyetlenebb figurája van, mint a filmben...
Azért hozzá kell tenni, hogy amikor Superman-t leszúrja, az a jelenet azért nagyon ott van! Jól odatette magát Spacey úr!
Sepi:
--- Idézetet írta: Spuri ---A Hetedikre visszatérve azért nem übereli semmi KS alakítását John Doe személyében!
--- Idézet vége ---
Az biztos. Nem is igazán jut eszembe még egy olyan film, amiben ennyire jót alakított volna (talán a K-Pax, arra azt mondják, hogy zseniális volt {bár én nem láttam azt a filmet, ezért érdemben nem tudok róla véleményt mondani}). Nagy kár, hogy a Superman visszatérben nem volt ennyire meggyöző, de az inkább a szerep és a forgatókönyv bénasága miatt lehetett.
Spuri:
Ebben alighanem holtvágányra futottunk...
A Hetedikre visszatérve azért nem übereli semmi KS alakítását John Doe személyében!
Sepi:
--- Idézetet írta: Spuri ---Mármint a karaktere nem tetszett, vagy ahogy eljátszotta?
--- Idézet vége ---
Nem is tudom megfogalmazni, hogy pontosan mi nem tetszett benne, a karakter vagy a játéka, vagy a kettő együtt. Nem tudom . Az biztos, hogy a film nem jött be egyáltalán (pedig szeretem a történelmi filmeket), és lehet, hogy ez nyomta rá ezt a bélyeget. Eric Bana az fantasztikus volt, az biztos. Amit ki lehetett hozni abból a szerepből, ő kihozta, de BP szerintem nem csinálta ugyanezt Achilles-el. De ez csak az én véleményem.
Spuri:
Mármint a karaktere nem tetszett, vagy ahogy eljátszotta?
Mert nekem éppen az tetszett a filmben (bár Eric Bana erősen lejátszotta), hogy nem a nagy hős Achilleszt, hanem a "tudom magamról, hogy király vagyok, ezért szarok mindenre" eredeti emberi figurát láttam!
Ezt pedig nagyon jól eljátszotta. az más kérdés, hogy a szép(?) hercegnő, meg a nyálgép Orlando, valamint a rendezés baromira elszarta a történetet....
A Trója nekem sem tetszett, de nem BP miatt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése