HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1765/2259) > >>

talgaby:

--- Idézet ---Ne csessz ki! Nem lehet floodolni???
--- Idézet vége ---
ha elég gyorsan csinálod, nem. Ez egy okos kis fórummotor.
És killjoy-al értek egyet, az egész alaptörténethez sokkal jobban illik az, amit az amcsik húztak rá. És a karakterhez is jobban állt Stallone alakítása, mint a Funes-féle általában megformált karakter. Kedvelem a kis francia filmjeit, de ebből az amerikai változat az, amit messze jobbnak tartok.

killjoy:
Kaine! Én nem Funes-en nőttem fel? Khmm... ez ugye csak nyelvbotlás volt? Én Funest láttam először, és a legendás "Második terítés!" az egyik Fantomasból, vagy a "Gyere ide, Takarodj!" még ma is szállóige a baráti társaságomban. (Bár mára már Funes fénye is megkopott a szememben, de ez valszeg a sok egy kaptafára készült filmjének és a mittoménminek is köszönhető.) De valahogy Stallone... Nem tudom... Nekem ez a latinos temperamentum valahogy jobban illett az alapsztorihoz. És a "Finucchik!" felkiáltás...

kaine:
Én nem vagyok oda az Oscarért, ti pedig azért igen, mert mire tévénéző korba léptetek, Funes már egy letűnt színész volt )vagy akár már nem is élt). Az egyik legjobb alakítása volt és a világon senkinek se sikerült volna felülmúlnia őt ebben. Nem Stallone hibája, hogy a film bukta volt, egyszerűen nem kellett volna elfogadnia ezt a szerepet. Az Állj, vagy lő a mamám viszont szerintem tök jó és halálra röhögtem magam az unott, flegma viselkedésén, ahogy az anyja iránt érzett.  

Brad Pitt számomra is jó színész, sose éreztem nyálas szépfiúnak, ahogy mondani szokás. A Hetedik, a Joe Black, az Ördög maga, Harcosok klubja, Blöff, mind-mind tök jó volt tőle, és nekem még a Trójában is tetsztt, ahogy játszott. De mind közül a legjobban a Jóbarátok egyik epizódjában, ahol a felesége nagy ellenségét játszotta.  

--- Idézetet írta: exactlee ---Menni vagy meghalni
Ez a Terence Hill film címe
Dvd-n egy ezresért lehet kapni
Van egy ilyen című Rejtő regény is
nemtudom, hogy van-e köze egymáshoz a kettőnek, mert már régen láttam a filmet
--- Idézet vége ---

Én láttam a filmet és eléggé képben vagyok a Rejtő könyvekkel (mindet olvastam, némelyiket 7-8-szor is). Semmi köze a kettőnek egymáshoz, Terence Hill is elég jelentéktelen benne (talán Gene Hackman a főszereplő? Vagy 20 éve láttam egy filmklubban) és elég unalmas volt, bár lehet, hogy magyarul jobb.

Bocs a floodért.

Ne csessz ki! Nem lehet floodolni???      

Sepi:
Ez egy jó kérdés. Majd kiderül mennyire felejti már el a Neo-effektust.

Tyler-x:
És megint Mátrix ízü lesz a főszereplő?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése