HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
killjoy:
Ez kéééééééész! Ritkán mondom azt, hogy egy film magával ragad annyira, hogy valszeg még holnap is a történeten fogok rágódni. És most mégis ezt mondom. Most fejeztem be, és nem igazán tudom szavakba önteni, hogy mi kavarog a fejemben. Lórúgás. Nem egy egyszerű történet, félelmetesen eltalált képi világgal és olyan valós jövőkép, amitől messzemenőkig rettegni lehet. Nem tudok mást mondani, mint hogy mindenki nézze meg. Egyszerűen állon és gyomron vágott egyszerre. Még most is szédelgek. Valami olyat csináltak az alkotók, amit már nagyon régen nem láttam filmen. És, hogy mi ez, amitől azt mondom, hogy ugyan még csak este 10 van, de nem állok neki még egy filmnek már ma, mert ez után minden üresnek és semmitmondónak tűnne? A Children Of Men - Az ember gyermeke. KÖTELEZŐ!
Ron:
Hamár igy szóba jött Brat Pitt, akkor van egy film, amiben Kim Basingerrel és Gabriyel Byrnevel játszik a Huncut világban. Nem egy fú de nagy film, de nagyon szeretem!!
A Trója szerintem egy nagyon jó film.
Daredevil:
Szó mi szó a Constantine-nak elég jó szinkronja volt. Kívéncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a 2. részból.
Galamb:
--- Idézet ---A én baráti körömben a Constantine-os ördögüző szöveg a szállóige.
--- Idézet vége ---
Én a Sátánt (Ambruzzi ) bírtam, szinkront is nagyon eltalálták: "Szervusz john, John hát szervusz" Amúgy nem vagyok sátánista.
--- Idézet ---talán Gene Hackman a főszereplő?
--- Idézet vége ---
Igen, ő volt az.
Daredevil:
Végül is Pitt nem rossz zsínész, csak a PR-ja miatt tartom egy nélygép szépfiúnak. Amit a Blöffben lenyomott, az nagyon durva volt. Halálra röhögtem magam, amikor lenyomta a Joe Babát. Meg a nyúlvadászat... Hű mekkora egy jelenet.
A én baráti körömben a Constantine-os ördögüző szöveg a szállóige.
Haverom mesélte, hogy a suli egyik ünnepségén latinul kellett mondania néhány szót erre ő bevágta ezt a szöveget. A közönség reakciója pont azt volt, mint a filmen Baltazárnak: "A picsába!"
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése