HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galamb:
--- Idézetet írta: killjoy ---A Children Of Men - Az ember gyermeke. KÖTELEZŐ!
--- Idézet vége ---
Ja csak a mozimüsorokról olyan hamar levették! Na majd letöltöm valahonnan!
Sepi:
--- Idézetet írta: Spidáj ---A jóbarátokban télleg nagyot alakít BP
PACSIIIII
(sehol senki!)
Phoebe: majd én
és +öleli
(bár +j1zem hogy Fibit olyan szinten utálom hogy, pl + vna midnen jóbarátok a gépemen de mikor ő van épp jelentben akkor áttekerem, kitörölném a sorozatból ...)
--- Idézet vége ---
Az egy nagyon jó rész volt abban a sorozatban. Mondjuk nekem az egész sorozat tetszett.
Phoebe pedig nem annyira elviselhetetlen, a Jóbarátokban egy üde szinfolt (bár azt én is hozzáteszem, hogy eleinte én sem bírtam). Viszont más filmjeiben már nagyon unalmas és semmitmondó. Talán még a Telitalálatban játszott úgy-ahogy, de ott is Travolta és Ed O'Neill volt hatalmas .
Spidáj:
A jóbarátokban télleg nagyot alakít BP
PACSIIIII
(sehol senki!)
Phoebe: majd én
és +öleli
(bár +j1zem hogy Fibit olyan szinten utálom hogy, pl + vna midnen jóbarátok a gépemen de mikor ő van épp jelentben akkor áttekerem, kitörölném a sorozatból ...)
Constantine-t imádom
It's John ... John Constantine ... asshole ...
+ mikor a sátánnak asszem úgy köszön hogy
Hello Lou (mint lucifer)
miután + néztem házibulibna kész állapotban spanommal utána mind2en a sulinkban (külön-külön suli) üztük az ördögöt az emberekből a folyosón
mind2nket + akartak verni 2 hét után
Spuri:
A tökéletes trükk tényleg egy nagyon jó film! Köszi Ron, hogy írtad, mert teljesen kiment a fejemből, hogy írjam!
A két profi bűvész küzdelme szuper! Végig tudod, hogy mi fog történni, még mielőtt megtörténne. Végig sejted, hogy mi lesz a nagy valami a végén. Mintha nem lennének titkok! Olyan kiszámítható. De mégis van benne valami, ami a székhez ragaszt mind a 120 percre!
Talán az, hogy várod, tényleg igazad lesz-e, és tényleg igazad lesz! Basszus ilyen nincs - gondolod magadban - ezt is kitaláltam. Na és pont ezekben a pillanatokban dob be valami apróságot a rendező, amire nem számítasz, viszont világosabbá teszi a következő nyomot. És te kezded elölről... Rájössz a megoldásra, és várod, hogy igazad lesz-e. Hihetetlen! Amikor vége lett azt mondtam: ez hihetetlenül jó film volt! Élveztem, mert rájöttem, hogy mi fog következni... És biztos vagyok benne, hogy Chris nolan éppen ezt akarta elérni! És a vége legalább annyira jó, mint a Batman begins záró jelenete, amikor tudod, hogy mi van a kártyán, de a szíved akkor kezd hevesebben dobogni, amikor megfordítja, és Joker van a hátulján. Az a pont, amikor folytatásért kiált minden porcikád. Ugyanez van itt is.
Nekem nagyon bejött
Ron:
Sok helyen reklámozom, itt is megteszem.
Nézzétek meg a Tökéletes Trükköt!!
Tökéletes Film. Tökéletes!
Ezt veszem Apukám szülinapjára!! (de igazából inkább magamnak )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése