HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1762/2259) > >>

Spuri:
Valahol azért megértem a srácot. Láttatok tőle mostanában más filmet, mint a Pók? Mert én nem nagyon. Szerintem ő sem akarja, hogy beskatulyázzák, és más irányban akarja kiélni művészi hajlamait!

Sepi:
Mondjuk azt a filmet még nem láttam. Volt egy másik filmje is, csak az istennek nem jut eszembe a címe. valami olyasmiről szólt, hogy ő és a nővére bekerültek valahogyan a kedvenc fekete-fehér filmsorozatukba, aztán miután odakerültek, itt-ott elkezdtek megjelenni a szinek... Azt hiszem még Jeff Daniels is játszott benne. Egész türhető volt az a film.
De én nem is Tobey szinészi munkáját szóltam le, csak a hozzáállását ahoz a szerephez ami az igazi kiugrást jelentette neki.
Viszont eddig a legjobb alakítása a Vágta című filmben volt szerintem.

Spuri:

--- Idézet ---Persze a Pókember előtt Tobey sehol sem volt a térképen, csak B kategóriás filmekben szerepelt.
--- Idézet vége ---

Ebben nem teljesen értek egyet. Az Árvák hercegében például nagyon jó volt, és azt nem tartom b kategóriás filmnek. Már csak Charlize Theron miatt sem.
Az tény, hogy sokan a Pókból ismerték meg, de ettől még nem volt másodrangú színész. Elvégre nem kapta volna meg egy ilyen nagyszabású film főszerepét...

Sepi:
De bírom ezeket a szinészeket. Eleinte mindegyik tiszta boldog, hogy megkap egy film főszerepet. Pláne egy olyan jelentőset, mint a Pókember. És utánna meg húzza a száját, hogy nem akar több részt csinálni, mert ő már egy nagy sztár és nem akar begubózni ebbe a szerepbe. Az ilyenektől elkap az idegbaj. Persze a Pókember előtt Tobey sehol sem volt a térképen, csak B kategóriás filmekben szerepelt.

Gabe:
Pókember IV

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése