HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Schmatzy:
Hayden Christensen-hez mit szólnál?
Sepi:
Végül is nekem mindegy, hogy ki játszaná esetleg Pókembert, csak ne Leonardo DiCaprio vagy Robert Downey Jr.
Galamb:
Hát érdekes, Toby távozási terveiről még nem hallottam, meglepett. De mondjuk én sosem voltam oda érte, a rendezőért sem, de ezt már írtam! Mondjuk nekem Kristen Dunst-tal nincs bajom, ő maradhatna!
Spidáj:
Tobey a Félelem és Reszketés Las Vegasban-ban is nagyot alakított abban a 2-3 percben amig szerepelt
pepo05:
Sepi: Pleasantville...vagy valahogy így kell leírni, volt a film címe.
Részben megértem, nem akarja, hogy beskatulyázzák(ez ly-s? ), más felől viszont engem is jól felhúzott. Kirsten a kuiytát nem érdekli, mehet ahova akar. Viszont Tobey maradhatna...egyrészt keres egy rakás pénzt, még nagyobb sztár lesz. Mert nem rossz színész, de kétségtelen, hogy ő a Pókember filmek miatt lett sztár és azóta is csak ezen két film miatt sorolnám bele ebbe a kategóriába. Viszont oké, nem a pénz számít számára. Viszont ha szereti játszani a karaktert, elismerik, akkor miért ne vállalna el még egy részt? A Fentebb említett ok miatt. Mást nem tudok elképzelni...ha viszont én hinném magamról, hogy jó színész vagyok, pont az lenne a kihívás, hogy megküzdve a "lepókemberezéssel" teljesen más filmekben és más szerepekben i smegmutatom, hogy mit tudok. Ha ezt Tobey nem vállalja fel, nem a Csodálatos Pókember többé, csak egy gyáva nyúl!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése