HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
Hayden-t hagyjuk a jó francba. Nagyon siralmas volt a két legutóbbi Star arsban.
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb ---Robert Downey Jr.: ő lesz a Vasember ugye?
--- Idézet vége ---
Igen ő lesz az. De közben eszembe jutott, hogy nem ő rá gondoltam, hanem Freddie Prinze Jr-ra. Eleinte úgy volt, hogy ő fogja játszani, de Tobey kiütötte a nyeregből.
Most már az is eszembe jutott, hogy ki is Hayden. Hát nem tudom mennyire illene rá a szerep. Anakin után inkább egy jóképű rosszfiú szerepben látnám szivesen.
--- Idézet ---Megemlíted Tobey-t és Jeff Danielst, miközben Reese Witherspoon volt a női főszereplő (és őt nem)?
--- Idézet vége ---
Már ezer éve nem láttam azt a filmet, Jeff is csak éppenhogy eszembe jutott, sajnos Reese nem. Ma ilyen homályos napom van.
kaine:
Megemlíted Tobey-t és Jeff Danielst, miközben Reese Witherspoon volt a női főszereplő (és őt nem)?
Tobey jó színész és jó szerepei is voltak, csak éppen nem kasszasikerek, nem akciófilmek. A Vágta éppenséggel nem tetszett, de v olt Raiminek egy régebbi filmje is, amiben szerepelt Tobey (plusz még egy, M. Douglasszel és Katie Holmesszal) és amiben Signourvey Weaver és Kevin Kline voltak a főszereplők. Benne volt még a kis Frodó gyerek is, meg az Addams Family kiscsaja, plusz Tobey és Katie Holmes itt is. Az tök jó film volt. Az a szerep miatt hívta Raimi őt Pókembernek.
Galamb:
Dicaprio tényleg kemény lenne! Valaki olyan kellene akinek van egy komikusabb oldala is, persze ahhoz az kéne, hogy Raimi rendezői instrukciója nem az lenne: "Vágj siralmas képet!"
Például az egyik számban is volt hogy Jameson "lekisfiamozta" Petert, mert valami fontos képet várt tőle, aztán persze, amikor megtudta, hogy képek nuku, azonnal szokás szerint ordibálni kezdett, mire Peter: "na de Papa!" Na nekem az ilyen dolgok hiányoznak a filmbeli karaterből!
Robert Downey Jr.: ő lesz a Vasember ugye?
Sepi:
Ki is ő? Hirtelen nem ugrik be, hogy hol láttam, pedig nagyon ismerős.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése