HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
Valki nem tudna bedobni egy linket, ahol a hivatalos HL-szerepjátékot letölthetném.
Oh a zene. Emlékszem hányszor néztem végig a filmet csak azért. A Who wants live forever nekem mindig az örök kedvencem marad.
talgaby:
Sepi: Kösz az ajánlatot, de remélem Gabe nem sértődik meg, ha azt mondom, hogy az nem fog kikerülni a troll.extrára.
Galamb:
--- Idézetet írta: Spuri ---Oh igen! A zene az tényleg hatalmas. Megvan otthon bakeliten az A kind of magic album a Queentől, amin a HL1 zenéje van!!! Kedvenc a Gimme the prize (amit Kurgen hallgat a kocsiban, amikor megérkezik a városba!!!) Nagyon zsíír!!
--- Idézet vége ---
Ja amikor mondja azon a kellemes hangján: "I know is name!"
Nekem is megvan az album! Nekem a Prince of Univers (A főcímdal) az abszolút kedvencem!
Meg a "One Year of Love"-nak is van egy jó hangulata (Ez megy a bárban ahol Connor és Brenda először találkoznak).
Spuri:
Oh igen! A zene az tényleg hatalmas. Megvan otthon bakeliten az A kind of magic album a Queentől, amin a HL1 zenéje van!!! Kedvenc a Gimme the prize (amit Kurgen hallgat a kocsiban, amikor megérkezik a városba!!!) Nagyon zsíír!!
Galamb:
--- Idézetet írta: Spuri ---Na ezért szeretem én az első részt. Semmi bonyolítás,
--- Idézet vége ---
hatalmas zene!
--- Idézet ---De amúgy milyen jó lenne, ha filmre vinnének olyan történteteket, mint például a Titkos Háború. brow.gif
--- Idézet vége ---
Csak nekem az volt vele a bajom, hogy olyan volt, mint az "Őserdő hőse": senki sem halt meg, max nagyon bibis lett! Szwsz lehetett volna kicsit drámaibb.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése