HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Gabe:
Hehehe, Uve Boll ismét alkot: klikk
Schmatzy:
Más: de_wanda
Erre mondod azt, hogy "Óbazmeg!!!". 160 megás CS pálya. Kár, hogy a büdös életben nem fogja egyetlen szerver sem futtatni.
Tyler-x:
Én úgy vettem ki hogy 4 kisvámpír van de már jön az ötödik is- de lehet hogy az 5-dik csak a lumpen akik kurvára leszopat ha' bátonyba jössz..
pepo05:
Ááá...ilyenekről fölösleges beszélni komolyan. De a legdurvább, hogy fel sem fogják az undorító képükkel és agyukkal, hogy mekkora szánalmas férgek. Amikor először láttam azt a kimaradt cuccot...fúúú. Rendesen felhúztam magam rajta...kegyetlen. Ilyenkor bánom, hogy nem lehet csak úgy szarrá verni valakit...mert ezek megérdemelnék. És ilyen embereknek van szavazati joguk. Ugyanannyi joguk van mint neked, vagy ami nekem hamarosan lesz. Szégyen. Talán nem is jó rá a szó...férgek.
Sepi:
Nagyon durva ez a Mónika Show. Nem hiába nevezem én a Legalja Show-nak. Ami söpredék van ebben az országban az mind megfordul itt. És most hány gyermeke is van a vámpírnak? Mert az elején egyről beszél, aztán négyről, utánna ötöt mond, a végén pedig már csak háromról beszél.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése