HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
--- Idézetet írta: talgaby ---Daredevil. Jól kapták el a képregényt.
--- Idézet vége ---
Szerintem is. Az a rendező érti a dolgát. Ő lesz a Prédikátor rendezője is.
--- Idézet ---A Pókember nagy általánosságban tetszett, bár nekem kicsit erős, hogy a filmek végén tuti kinyiffanó főgonoszok voltak eddig a messze legjobban alakító színészek a filmekben.
--- Idézet vége ---
Miért erős ez neked? Elsősorban minden egyes képregényfilmnél ugyanez a helyzet, kivétel nélkül, másrészt meg egy negatív szerepet mindig jobban és többféleképpen lehet eljátszani, mint egy pozitívat, úgyhogy ez kicsit adja is magát.
--- Idézetet írta: horjb ---Hát igen. tobey nem a legjobb ,de még mindig jobb DiCaprio.
--- Idézet vége ---
Ahogy talgaby is mondta: Pókembernek tényleg jobb, de különben nem.
--- Idézetet írta: Taiy ---Tobey meg kezdő. Egy aranyos srác. Olyan strébpofa. De a szerepre tökéletesen jó.
--- Idézet vége ---
Én viszont nem értek egyet azzal, hogy ő egy kezdő kis valaki. Tobey kifejezetten jó színész, csak éppen nem játszott nagy szerepeket eddig még sosem.
--- Idézetet írta: Taiy ---DiCaprio egy béna.
--- Idézet vége ---
Én is teljesen ellenkező véleményen vagyok. Eddig még talán nem is láttam olyan szerepben, ahol ne alakított volna jól. Ma láttam a Véres gyémántokat, ott is nagyon jó volt.
--- Idézetet írta: pepo05 ---ööö...nem akarok itt megkérdőjelezni senkit, de elég nevetséges, hogy DiCaprio rossz színész. Ugyanis ő egy jó színész. Vagy kevés filmjét láttátok, vagy alapból nem jön be a képe, de minden lehet, csak rossz színész nem.
--- Idézet vége ---
Pontosan így gondolom én is. Csak a Titanic sikere után (irígységből?) sokan hajlamosak beskatulyázni a "nyálas szépfiú" szerepbe, mint ahogy sokan Brad Pittet is be szeretnék.
talgaby:
Kéne egy headbang smiley... igen, ezt benéztem. Egyébként ugyanilyen konzekvensen a Rolls-Royce-ot meg állandóan németnek veszem...
pepo05:
--- Idézet ---Mindenesetre a Bugatti végre visszavette a britekhez a leggyorsabb szériaautó címét a svédektől.
--- Idézet vége ---
A Bugatti Veyron olasz autó. Hát igen...315 millió és mégis az első héten elkelt belőle az össze párszáz darab. MÉgis, sokáig nem tudták szállítani, mivel nem volt olyan gumikeverék, ami bírta volna a 307 feletti tempót.
Taiy:
Azt a rohadt.....Nekem is kéne ilyen.
talgaby:
No igen, EZ már autó. 850e fontért lehet is. 1000 lovacska, és egy olyan végsebesség, ami 50 évvel ezelőtti dogmák szerint fizikai képtelenség ("benzinüzemű szárazföldi jármű sose fogja elhagyni a 375 km/h-át..."). Mindenesetre a Bugatti végre visszavette a britekhez a leggyorsabb szériaautó címét a svédektől.
Azért meg kell hagyni, az autó műszaki adatai finoman szólva se semmik.
Hm, utánanéztem a kicsikének... vannak érdekes adatai. A 0-100 km/h értéke különösen figyelemreméltó: 2.5 s. Csak, hogy a kedvencemet említsem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése