HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1723/2259) > >>

kaine:

--- Idézetet írta: talgaby ---Tobey jó Peter, remekül adja a szerencsétlen kétbalkezest, de Pókfejként szerintem bukik. Dunst meg aranyos és kedves, meg minden, de olyan, mintha csak odaállna a kamera elé, hogy adja a jópofa, néhol meg dramatizáló színésznőt.
--- Idézet vége ---
Szerintem nem rajta múlik, hogy milyen Pókemberként, hisz azt kell adnia, amit a rendező mond neki. A maszk miatt mint színésznek nem sok lehetősége marad. Ahogy a képregénybeli Pókembernek sem, azelőtt, hogy jött volna valaki és kitalálta, hogy a maszk szeme ugyanúgy tud változni, ahogy Peteré.  
Dunst tényleg nem csinál túl sokat...  Viszont Jameson lezúzza az összes rosszfiút a színről a játékával oda-vissza.

--- Idézet ---Nos eddig csak akkor volt baj Francoval, ha amikor a megőrülés jeleinek kellett (volna) látszódni rajta. Amikor levette a maszkot...hát én mindenhogy elképzeltem vlna az arcát, csak úgy nem, ahogy a filmben reagált. Valahogy nem is tudom elképzelni egy Sal Buscema féle őrjöngő idegösszeroppanásos gyilkosnak...
--- Idézet vége ---

Vele kapcsolatban nekem is vegyes érzelmeim vannak. Úgy tűnt a 16. megtekintés során    hogy egyáltalán nem nézett utána milyen is Harry, csak eljátszotta, amit Raimi várt tőle és mondott neki Harryről. Ahhoz képest nem játszotta rosszul, ám ahhoz képest, hogy utána is nézhetett volna, elég gyenge volt. Én se tudom elképzelni begőzölt őrültnek, de hát lehet, hogy 3 hónap múlva meglep bennünket...

--- Idézet ---Tobeyra én ezt úgy értettem, hogy még csak nagy filmekben nem játszott. Remélem majd fog.
--- Idézet vége ---
Ja az más, félreértettem, bocs.

--- Idézet ---DiCapriórl: jó színész csak tetű mód ellenszenves feje van.
--- Idézet vége ---
Nem tudom, például a Véres gyémántokban halál jó fej volt, nagyon szimpatikus volt.

--- Idézet ---Egyébként rajtam kívül senki nem látta a Vágta című filmet?
--- Idézet vége ---

Én is láttam. Nekem annyira nem tetszett, inkább Betty miatt néztem meg.  De ugyanakkor ment Dunst egyik filmje is Julia Robertsszel és abban jól játszott. Az jó film volt.

Spidáj:
GOLYÓÁLLÓ PENDRIVE

érdemes végig nézni  

pepo05:
Én is láttam a Vágtát anno...tényleg nem volt rossz, tetszett nekem is.

Ajvé...a TVtún, pont a Smalville szünetében már reklámozzák a Heroest! Végre egy sorozat, amit én is fogok nézni.

Sepi:

--- Idézetet írta: Bundy2020 ---
--- Idézetet írta: Taiy ---Tobeyra én ezt úgy értettem, hogy még csak nagy filmekben nem játszott. Remélem majd fog.
--- Idézet vége ---
Ha még nem szerepelt nagy filmben, akkor minek beszélünk a Pókemberről?  
--- Idézet vége ---
Egyébként rajtam kívül senki nem látta a Vágta című filmet? Mert ott például nagyon emlékezetes alakítást nyújt. Egy igaz történet alapjául szolgáló film, ami még a gazdasági világválságban játszódik és egy egyszerű inasból lesz egy világhírű zsoké. Szerintem kitünően kapta el a szerep mondanivalóját, csak egy dolog furcsa benne, az hogy vörös haja van.  

--- Idézet ---Ororo csak az időjárást tudja változtatni, az időt nem. És az a jelenet nem csak egy egyszerű "a felhő eltakarja a lenyugvó napot" helyzet volt, hanem ha jól emlékszek ott már jócskán sötét volt.
--- Idézet vége ---
Most már egyre jobban felcsigáztatok ezzel. Már rég láttam a filmet és akkor sem ezt figyeltem, de este megnézem most már csak azért is.

Bundy2020:

--- Idézetet írta: Taiy ---Tobeyra én ezt úgy értettem, hogy még csak nagy filmekben nem játszott. Remélem majd fog.
--- Idézet vége ---
Ha még nem szerepelt nagy filmben, akkor minek beszélünk a Pókemberről?  

--- Idézet ---Talám mert Ororo is besötétitett.
--- Idézet vége ---
Ororo csak az időjárást tudja változtatni, az időt nem. És az a jelenet nem csak egy egyszerű "a felhő eltakarja a lenyugvó napot" helyzet volt, hanem ha jól emlékszek ott már jócskán sötét volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése