HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1722/2259) > >>

Sepi:
Persze, hogy sokat változtattak rajta, de még így is egészen jó lett. Én még olvastam az eredeti történetét, persze az sokkal "izgalmasabb" volt. Ettől függetlenül sikerült elég életszerűvé varázsolni a történetét, de mindezt nem tudták megoldani a Vasálarcossal.

Daredevil:
Azért a Rettenhetetlenben ordas nagy történelmi hibák voltak. Sok minden átírtak, hogy eladható legyen a film.

Sepi:
A Kapj el ha tudsz című film tényleg nagyon jó, és a történeten kívül tényleg a szinészi alakítások tették nagy filmé. A Vasálarcos viszont egyáltalán nem tartozik a kedven filmjeim közé. Randall Wallace nagy hibát követett el amikor hozzányúlt Alexander Dumas mesterművéhez (pedig a Rettenthetetlen-nel fantasztikusat alkotott). Kár volt mégegy bőrt lehúzni a Három Testőr klasszikusról, és valahogy olyan érzése van az embernek miközben nézi, hogy a nagy nevű szereplők sem örültek szerepeiknek, hiszen minden erőltettnek tűnik. Szinte még nem is láttam olyan filmet ahol Depardieu, Malkovich és Irons ennyire maga alatt teljesített volna.

Spuri:
Dicaprio: ahogy indult (nyálgép) sikerült kitörnie a tinibálvány szerepből, és egészen jó alakításai vannak. A Catch me if you can az egyik legjobb filmje! Tom Hanksnek is! Nekem jobban tetszett, mint a Forest Gump!

Daredevil:
A Vasálarcost látta valaki? Ha ott nincs ellenszenves feje Dicaprionak akkor sehol.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése