HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1721/2259) > >>

pepo05:
Ilyen visszahúzódó, befeléforduló, nem egy életvidám alakok. Vagy valami ilyesmit hallottam. Számomra simán csak akaratgyengék...

Ryder:

--- Idézet ---És most valami egészen más... mijafene az az emo??? Tényleg akkora hülyeség, mint hallotam? És csak nekem tűnik úgy, hogy újra előszedték a Nirvana-blöff forgatókönyvét?
--- Idézet vége ---
Nemleszek pontos,de a lényeg kb:
Az emo egy olyan új divathullám, aminek "követői" érzelmes rock-punk zenét hallgatnak (az emo szó az angol emotion = érzelem szóból szármzaik) és nagyon tudnak sírni mindenen, valamint az ereiket vagdossák.Fő ismertetőjegyük az egyik szemüket eltakaró hosszú lenyalt hajuk.
Bővebben a wikpédiában olvashatsz: Wikipedia-Emo

beigli69:
Tegnap végre sikerül végignéznem a Cowboy Beebop utolsó 5. DVD-jét. Nem semmi a vége, nem hittem volna hogy így fejezik be. Jó hogy végre valaki felvállalt egy ilyen kaliberű sorozatot magyarországon, és ráadásul elfogadható áron. csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a japán filmeket/rajzfilmeket.

Három testőrből neken is a York nevével fémjelzett mű a kedvencem.  Lehet hogy célszerű lenne a franciákat megbízni egy adaptáció elkészítésével, mivel a Púpos című filmből is sikerült egy nagyon jó változatot csinálniuk, és az új verziós Tulipános FAnfan is egész jól sikerült. (javaslom megnézésre aki még nem látta ezen új változatokat)

Punkológus:
Hajh, régi szép idők... Három Testőr feldolgozások közüll viszont semelyik sem tudja überelni azt amiben York játsza a főszerepet. Az emberben fel sem merül, hogy nem a megadott korban, hanem a XX. században forgatták le.

És most valami egészen más... mijafene az az emo??? Tényleg akkora hülyeség, mint hallotam? És csak nekem tűnik úgy, hogy újra előszedték a Nirvana-blöff forgatókönyvét?

talgaby:
Pedig lassan meg lehetne szokni, hogy az eredeti sztoritól feldolgozásonként messzebbre kerülünk. Az utolsó előtti, amiben Kiefer Sutherland és Charlie Sheen is játszott (meg Bryan Adams csinálta a zenéjét) is eléggé messze volt tőle, de a pár évvel ezelőtti Muskétásnál már szinte csak nyomokban lehet felfedezni a könyvet. Nemrég meg láttam egy közel 60 éves feldolgozást Gene Kelly-vel a főszerepben, és meg kell mondjam, határozottan jó volt a film, pedig eléég az akkori Hollywoodra jellemző rikítószínű/táncosdalas hangulatú volt. Mégis jól adta visza a könyvet és még izgalmas is volt. Hajh, régi szép idők...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése