HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1713/2259) > >>

Ryder:

--- Idézetet írta: Archant ---Amerika NEM hülye
--- Idézet vége ---

Attól függetlenül, hogy ez a sok debil itt benyögött valamiket attól még nemkell hülyérevenni az usát.Szerintem.Minden országban vannak hülyék,még nálunk is.
Itt Szlovákiában van egy ilyen műsor, hogy az utcán megkérdenek mindenkit tök alap dolgokról,de persze senki sem tudja, mert mindig a koldust meg a cigányt kérdik, na mindegy.Oszt ezen mulatnak a tótok.

Más:
Én most Arthur C. Clarke Második Űrodüsszeiaját olvasom.

kaine:
http://www.origo.hu/filmklub/20070219szaguld.html

--- Idézetet írta: beigli69 ---Olvasni ?
Jelenleg a Battle Royale című könyvecskét. Nem rossz. (jó hogy bár vérgőzős hentelés az egész, mégis a mellékes dolgokat érzem hangsúlyosabbnak, és pont ez a jó benne)
--- Idézet vége ---
Én is azt olvasom, párhuzamosan a manga sorozattal, amiből készült. Mindkettő nagyon jó (a manga jobb) és nagyon várom a filmet is végre, amit nem győznek állandóan odébb tologatni!  

talgaby:

--- Idézetet írta: Archant ---Amerika NEM hülye
--- Idézet vége ---
ÁÁÁÁÁÁÁÁ! MÉg jó, hogy csak a feliratokat láttam, el se merem képzelni, hanggal milyen lehet. Ez kegyetlen! És ez a világ vezető nagyhatalma...  
A KFC-n és a budhista szerzeteses kérdéseken már üvölteni tudtam volna...

freakdavE:
Én most Ian Watson Teljes Warhammer40000 Univerzumát olvasom. Jelenleg a Harlekin közepén tartok.

Galamb:
Helló mindenki!

--- Idézet ---Én Stephen King: A Mobil.
Nagyon király!
--- Idézet vége ---
Remek izlés barátom!  
 A Cristine-t olvastad? Az a legjobb szwsz!
 én most Koontz-tól a Tékozló fiút olvasom, ez egy modern Frankenstein történet, ami eredetileg tv sorozatnak indúlt. Nem tudja valaki, hogy el is készült -e?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése