HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
roberto:
Még azt se bántam volna, ha a gyorsreagálású egység harcol és úgy fogyatkoznak meg a végére, de legalább a Poklot megtartják központi háttérnek. Egyébként ez volt a fõ oka, amiért a filmet mélységes csalódással fogadták. És igazuk volt : egy remek koncepciót sikeresen elbarmoltak.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Augusztus 09., 11:04:31 ---Ez jó kérdés! Én őszintén nem is értettem, hogy miről szólt a film. :lol: Volt benne szó eltűnt indián törzsről, mutációt okozó génekről, csak pont a pokolról nem. :-\
--- Idézet vége ---
Tegnap mégis meglestem.
A Marson volt egy faj, ami idővel tovább fejlesztette magát egy 24. kromoszóma párral, ami (és ez a filmben, mint magyarázat a szörnyűségekre el is hangzik) ha jó az ember, akkor felturbózza, ha pedig rossz, akkor mutánst csinál belőle. :omg: :omg: :omg:
Csak tudnám, hogy akkor az a vallásos ipse miért változott volna át, aki isten felesleges említéséért kereszteket karcolt magába vezeklésként, a főhős fickó pedig, aki elmondása szerint rengeteg rosszat csinált életében meg miért nem... :nemtudom: :headscratch:
Ehhh, inkább nem is keresek benne logikát. :dry:
HeirToGrievous:
Meg nem mondom.
Nagyon bízhattak benne, mert abban, amit olvastam azt írták, hogy tervbe volt véve egy második rész, de mivel az első sem lett nagy siker, a folytatást végül elvetették.
roberto:
Marhára aktívak lehettek, ha a filmben a teljes koncepciót átírták és semmi kifogást nem emeltek ellene + a forgatókönyvre is rábólintottak.
Lehet, a cég nem is vette komolyan a projektet? Vagy volt az a pénz, amiért szemet hunytak afölött?
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: roberto - 2019. Augusztus 08., 22:07:31 ---Ha már Doom: lehet tudni, mi késztette Bartkowiak direktort a 2005-ös filmnél a Poklos háttérsztori teljes átírására?
--- Idézet vége ---
Erre nem találtam semmi magyarázatot, csak annyit, hogy az id Software aktívan részt vett a film elkészítésében, a forgatókönyvet egy átnézés után pedig szintén ők hagyták jóvá.
Ja, és van belőle egy 113 perces bővített változat, bár azt még nem láttam, de valamikor majd meglesem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése