HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1698/2259) > >>

raveon:

--- Idézetet írta: Sepi ---És mire jutottatok?
--- Idézet vége ---

Hát sokmindent összehoztunk, a legnagyobb klasszikusoktól kezdve (mármint nem a komolyzenére gondolok persze) a személyes kis kedvencekig. Neki leginkább egy Bob Marley koncert fekszene, én Blondie-t, Queen-t mondtam, a 2000-es közös Rhcp/Foo Fighters egyik állomását, '92-es Pearl Jam koncertet, de most eszembe jutott a Shadows is.

--- Idézetet írta: Sepi ---Erre sajnos még nagyon sokat kell várni. Amig az ilyen bandák hozzák a pénzt, ezeket fogják futtatni és sztárolni hiába vannak sokkal, de sokkal tehetségesebb és normálisabb zenekarok. Ők egyszerűen megmaradnak az underground szinten.
--- Idézet vége ---

A bulvár tönkretesz mindent, az embereket jobban érdekli, hogy adott híresség hány papírral törölte ki reggel a seggét, minthogy meghallgassa a véleményét az új munkájáról/művéről. Ebben az országban meg megelégedik a többség azzal, amit leraknak elé az asztalra, de ha nem, akkor is szövegel egy sort, aztán ugyanúgy megeszi.

Sepi:

--- Idézetet írta: raveon ---Egyébként a héten azon filózgattunk az egyik barátommal, hogy ki melyik/milyen koncertre mene vissza az időben.
--- Idézet vége ---
És mire jutottatok? Én egyébként amire a legszivesebben visszamennék, az az 1991-es Bonanza koncert lenne. Annyiszor hallgattam már azt a lemezüket, hogy egyszerűen fáj a szivem, hogy nem lehettem ott.

--- Idézet ---A rock zenére kicsit visszakanyarodva, azt hiszem hiányzik egy új, de igazi egyéniség banda, akik helyretehetnék a fejeket a témában. Mellesleg jó lenne tényleg, ha akármilyen pop-kultúrális jelenséggel(legyen akár zene, film, képregény stb. az) előlépne valaki(k) és félrelökné ezt a műanyag/bulvár lázadósdit amit a Tökjó Hotel meg haszonszőrű társaik művelnek.
--- Idézet vége ---
Erre sajnos még nagyon sokat kell várni. Amig az ilyen bandák hozzák a pénzt, ezeket fogják futtatni és sztárolni hiába vannak sokkal, de sokkal tehetségesebb és normálisabb zenekarok. Ők egyszerűen megmaradnak az underground szinten.

raveon:

--- Idézetet írta: galamb ---év felfedezetje: Rúzsa Magdi
--- Idézet vége ---

Nem mintha érdekelne ez az egész díjazás meg dalfesztivál, de kicsit sok már ebből a csajból. Amikor karácsony körül mosogattam, akkor a tévében épp ez a tag énekelt és már alig vártam, hogy vége legyen, borzalmas volt.

Egyébként a héten azon filózgattunk az egyik barátommal, hogy ki melyik/milyen koncertre mene vissza az időben.

A rock zenére kicsit visszakanyarodva, azt hiszem hiányzik egy új, de igazi egyéniség banda, akik helyretehetnék a fejeket a témában. Mellesleg jó lenne tényleg, ha akármilyen pop-kultúrális jelenséggel(legyen akár zene, film, képregény stb. az) előlépne valaki(k) és félrelökné ezt a műanyag/bulvár lázadósdit amit a Tökjó Hotel meg haszonszőrű társaik művelnek.

Galamb:
Ja, tényleg!   Erre nem gondoltam: Év dala: Egy bolond százat csinál, Év pop albuma: Magna cum laude-minden állomáson, év felfedezetje: Rúzsa Magdi! Sajnos a többit nem mondták be a rádióba!

Sepi:
Galamb: Ha már megtaláltad akkor be is írhatnád ide, lehet hogy mást is érdekelne.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése