HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1681/2259) > >>

raveon:
Kedven cfilmekhez eszembe jutott még valami:A jövő hírnöke. Costner egyik legjobb filmje.

Galamb:
Legalább Józsa Imre szinkronizálta Cage-t? A nővéremék holnap mennek megnézni, ha igazad van, úgy kell nekik!  
 Én mondjuk eleve jobban csíptem volna, ha Ketch a szellemlovas, és Blaze pedig a társa lett volna! Na nem baj, majd megvárjuk a dvd kiadást.

Archant:

--- Idézetet írta: Spidáj ---10/ 2 (Eva Mendes Dekoltázsa jó volt)
--- Idézet vége ---

Az is lényeg végülis.  Há tényleg ilyen ratyi volt én sem megyek megnézni mert csak jó filmekre pazarolok mozi időt + pénzt, inkább akkor leszedem Neten.

Spidáj:

--- Idézetet írta: szam ---Porthos! Letöltöttem az új Sum 41 albumot...nekem bejön...különösen jó az Intro,  a We are all to blame, a There's no solution, a 88 (erről a számról jut eszembe...ezek nem neonácik? ), a Subject to change, de a személyes kedvenc a No reason
--- Idézet vége ---

2 és fél év után válaszolok  

Sum 41 - 88 1általán nem nácik (88 - HH erre gondolsz nem?)
spontán mikor már felvettek midnen számot és kérdezték mi ennek aszámnak a címe,
- Legyen valami szám
- Oké.. de melyik
- Valami nagy szám
- 88 az jó sok ?
- Oké legyen 88

így lett 88  

De amugyis írok:

Ghostrider
tegnap néztem + ...
hát gyerekek...

Valami nevetséges...
kb 1 óra 45 perc után adtuk fel a scajjal akivel voltunk ...
1szerüen az a grafika annyira animációsszutykos hogy szörnyű
a sztori elég jó lenne ... de pl mikor füttyent és jön a motor, meg a felhőkarcolóra fel, meg a vizen motorozós ...ezek csupa olyna jelenetek mikor arra gondoltam: kidobtam a pénzem ...
Ráadásul a szinkron bakker
Nicholas Cage télelg mint Forest Gump 2 ... lassú agyi tevékenység, mint vmi rossz akcentussal próbálkozó belassult külföldi fogyatékos ...
Hát lehet a vége zsír volt de az első 1:45 vmi .. áh mind1
nekem nem teccett
10/ 2 (Eva Mendes Dekoltázsa jó volt)

Bundy2020:
Én már láttam. Nagy film, nekem tetszett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése