HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spidáj:
--- Idézetet írta: kaine ---Szegény Porthos...
http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszulob...070319emma.html
--- Idézet vége ---
Rendes tőled hogy eszedbe jutottam róla köszi
de szerencsére már azóta + jött az esze, aláríta ő is a szerződést !!!!
EMMA RULZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy én a Póki 3at iszonyatosan várom, de ugyanolyan szinten felvok izgulva a Karib Tenger Kalózai 3-ra (főleg a trailer után )
raveon:
--- Idézetet írta: pepo05 ---nade Peteré...így is sokan szidták azért, hogy egy hülye nyálgép és ennek főként a szinkron az oka.
--- Idézet vége ---
Ne is mond. Amikor a kettőt néztem a moziban, a végén ott magyarázza MJ-nek a hálón, hogy nem lehet összejönniük, akkor egy srác már nem bírta idegileg és bekiabált valamit - arra már nem emlékszem, hogy mit de teljesen jogosan.
Ez a 300 engem se nagon érdekel, egyébként a képregény még nem is tűnik annyira dúrvának (by Hzs ), a filmel ellentétben.
kaine:
Az igaz, hogy Csőre Gábort mindig a kissé defektes karakterekhez hívják. Rendben, megegyeztünk. Elsősorban úgyis Vadász Beára gondoltam. De igaz: Normannek is jobb volt. Vajon ki lesz most?
pepo05:
Engem se nagyon érdekel a 300, de az el kell ismerni, moziban eléggé magával ragadja az embert a hangulat. Főleg a "THIS IS SPARTAAAAA!!!!" vezérkiáltás Leonidazs részéről, utána meg nagyon jó zenét nyomnak.
--- Idézet ---Különösen PP és MJ hangja sokkal érzékletesebb a szinkronszínészekkel, mint az eredeti.
--- Idézet vége ---
Szerintem ez csak félig igaz. MJ szinkronhangja nekem is jobban bejön, mint az eredeti, nade Peteré...így is sokan szidták azért, hogy egy hülye nyálgép és ennek főként a szinkron az oka. Tobey eredeti hangja sokkal jobb szerintem. Egyébként Osborn hangja is jobb szerintem szinkronnal( Béke poraira). Szóval jut is, marad is.
Galamb:
--- Idézetet írta: Spuri ---WUUHHAAA!
Ma megnéztem premier előtti vetítésen a 300-at!!! HHÁÁÁÁTTT!!! Kötelező!
De gondolom úgyis mindenki alig várja!!!
--- Idézet vége ---
Egy osztálytársam kétszer megnézte egymás után!:D Én remélem pénteken vagy vasárnap megnézem! Nem vagyok a feliratos filmek híve, de ez tényleg szar lett volna szinkronosan, már úgyis megszoktam hogy "This is Sparta!"
De kiváncsi leszek, mennyire fog passzolni a felirat a ti honosításotokhoz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése