HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1652/2259) > >>

Daredevil:
De.

Spidáj:
Nekem az tünt fel hogy
1általán ugyanaz játsza homokembert mint aki az első részben megöli Ben bácsit?
és az a csávó nem halt meg az egyben ?  

yosha:

--- Idézetet írta: Sepi ---A link nagyon jó, és az oldal designja is. Akik járnak a SpiderTom fórumra, azok már találkozhattak vele. Egyébként, ha az exclusive menüpontra kattintotok, akkor megnézhetitek a Pókember 3 végső mozielőzetesét, amiben elég sokat szerepel Venom.
--- Idézet vége ---

Ja! Én eléggé meg vagyok elégedve a feketerucis haverral, az 1. zöldmanóhoz képest még elég pofás, csak mikor kimerevitettem egy pár kockát róla, ugy elég furcsának tünt a pofája. Áhh, nem tudom, nem is lett volna szabad megnézni ezt az előzetest, ezt tényleg moziban kell látni már.
De a templomos jelenet elképesztően jó. Alig várom már hogy mi lesz. Amugy fene tudja, van egy video, igy most hirtelen nem tudom belinkelni, de ott egy helyen van a forgatáson ben bácsi, a homokember, meg az a faszi, amelyik az első részben kinyirta bent. Egymás mellett állnak, beszélnek, körülöttük sok kamera, tehát lesz egy visszaemlékezés vagy mi a bánat. Ezek szerint a betörö ismerte bent előtte vagy mi? nem tom, jo lesz...

Sepi:
A link nagyon jó, és az oldal designja is. Akik járnak a SpiderTom fórumra, azok már találkozhattak vele. Egyébként, ha az exclusive menüpontra kattintotok, akkor megnézhetitek a Pókember 3 végső mozielőzetesét, amiben elég sokat szerepel Venom.

yosha:
Érdekes linket kaptam a reggel, nem tom mikori, meg hgoy tudtok-e rola, de:

a POKEMBER 3-al kapcsolatos minden, ami igy a film előtt lehet:

http://spiderman3oncomcast.com/

Nem semmi az oldal design-ja, jo szorakozást.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése