HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galamb:
Hát ja, Sepi, igazad van! Mondjuk az is érdekes, hogy hol Magneto gyerekkoráról, hol Viharról akarnak csinálni előzményfilmet. Hát pedig szerintem ha már előzményeket akarják feldolgozni, akkor az lenne érdekes, ha bemutatnák, hogy miért romlott meg X Prof és Magneto kapcsolata, hiszen a 3. rész szerint az elején még ketten vezették az iskolát.
pepo05:
Az ujjáról nem leégett a kesztyű, hanem simán leszakadt a harcban.
Daredevil:
Legalább nem a Macskanőt nem akarja folytatni.
Sepi:
--- Idézet ---Ám úgy tűnik, a színésznő átgondolta a dolgot és nem szeretné, ha az utókor Ciklonként emlékezne rá.
--- Idézet vége ---
Jaj, soha nem bírtam ezt a dumát. Ez szerintem akkora hülyeség. Ha egy színész ezt látja csak egy szerepben, akkor már régóta gond van. Az ilyen színészeknek szerintem egyszerűen nincs önbizalma. Azt hiszik, hogy nem tudnák felülmúlni azt a szerepet. Szerintem ez volt sok olyan színésszel is, akiket valóban beskatulyáztak, de nagyon sok színésznek sikerült abból ki is törnie. Jó példa erre John Travolta is. Ha Halle Berry azt hiszi, hogy nem fognak rá másként emlékezni, mint Ciklonként, akkor biztosan nem is fognak másként gondolni rá. Esetleg később más filmben is kéne egy-két komolyabb teljesítményt nyújtania és akkor majd arra fognak emlékezni az emberek. Azt pedig, hogy játszott egy ilyen filmben, mint az X-Men, már úgysem fogja senki sem elfelejteni.
Galamb:
Halle Barry nem lesz Ororo
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése