HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1637/2259) > >>

Spidáj:
Mivel ez egy ZENE topic is ...

SUM 41 - MARCH OF THE DOGS

A legújjabb albumról ami csak pár hónap múlva kerül a boltokba, íme egy szám részlete

megjegyzem

még ÉN SEM számítottam ennyire profin csodálatos zsenialitásra

tudom hogy itt én képviselem a sum 41 rajongó tábort, de ha már 1 ember leszedi és tetszik neki már + érte  (én speciel tegnap este 8 óta kb folyamatosan hallgatom  )

Taiy:
Bocs, igazatok van, elrontottam a linket.

Lenne egy nem idevágó, de számomra elég fontos kérdés: pontosan mi az Anarchizmus?
Én már rengeteg mindent hallottam, de nem toom mi igaz. Ugyan ez vonatkozik a punkra is.

A választ megköszönném.

Ja és egy ki agytörő. Helyezd el az öt ló-t úgy 4 istállóba, hogy mind1ikbe csak 1 mehet.
Sikerült?
Ha nem katt a linkre ami az aláírásomba van.

Látta már valaki a csapat bannerét?

Zerit:

--- Idézetet írta: Taiy ---Üzenem Mann-nak: nyugodtan elhúzhat a francba. Ezért: [a href=\'index.php?act=findpost&pid=0\']Mann
[/a]
--- Idézet vége ---
ezen a linken semmi sincs...

talgaby:
Egyszerűbb, ha elolvasod magad: Link a magyar wikipedia ide vonatkozó oldalára.  

Mannal meg szerintem vele közöld, itt nem mondhatjuk őt éppen túl gyakori vendégnek... :o

Taiy:
Sziasztok!

Lejebb olvastam, hogy meghalt Kurt Vonnegut. Tudom ez is képregényekben való műveletlenségemről árulkodik, de ki ő? Mit alkotott?

Kösz

Üzenem Mann-nak: nyugodtan elhúzhat a francba. Ezért: [a href=\'index.php?act=findpost&pid=0\']Mann
[/a]

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése