HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1628/2259) > >>

Daredevil:

--- Idézetet írta: d-mon ---
--- Idézetet írta: Daredevil ---spoiler a Heroeshoz: [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Nathan Petrelli Sylar.[/span]
--- Idézet vége ---

szerintem nézzed meg újra az 1x20at.

--- Idézet vége ---

Nekem is csak mondták. Szal bocs ha megvezettem valakit.

Spidáj:
Hát gyerekek ... pókember 3 ...

vártam,vártam én nagyon
élveztem is volna nagyon
HA!

nincs benne az a kb 15-20perces törölni való fos jelenet mikor Peter gonosz a ruha miatt és ilyen emo frizurával mászkál mindenfelé, ő a táncparkett ördöge az utcán, ő a csajok álma, és egyben rémálma
szóval az a rész olyan volt hogy fontolgattam hogy távozom a filmről és kihagyom a végső csatát ....
a végső csata elég jó volt bár kicsit jobban is el tudtam volna képzelni
na mind1

a 15 perces jelenet miatt tőlem csak 65%ot kap (najó 70et)

d-mon:

--- Idézetet írta: Daredevil ---spoiler a Heroeshoz: [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Nathan Petrelli Sylar.[/span]
--- Idézet vége ---

szerintem nézzed meg újra az 1x20at.

Schmatzy:
Most olvasom a Voxba', hogy lehet szavazni a Szellemlovas DVD-borítójára, és amelyik változat a legtöbb szavazatot kapja, állítólag az lesz a végleges borító. Rajongók rohanjanak el erre a címre: VOXs

Galamb:
A fenne, ha spoilert látok nem bírok magammal! Ez minden esetre érdekes, az itthon leadott részekben még nem nagyon tűnik úgy, és akkor ki az a másik fickó?  
 Kaphatnék tippeket, hogy a Mozillában itthon miért nem tudom használni az iwiw keresőjét? (Mondjuk az is érdekes, hogy a g-t q-nak írja) az igaz, hogy explorer-ben működik rendesen, szóval nem olyan fontos, csak ha esetleg más már tapasztalt hasonlót, akkor írjon, ha gondolja.
 Kösz!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése