HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1625/2259) > >>

Galamb:

--- Idézet ---Ha leírod egy nyilvános fórumba, már nem marad titkos vágy.
--- Idézet vége ---
Nálad a pont!  

--- Idézet ---Ez a másik, ami nagyon gáz volt. Peter a saját díszelőadása előtt a tömeg fölött maszk nélkül. Azon a helyen minden tizedik ember újságíró volt, teleobjektívvel... amit neki kéne a legjobban tudnia.
--- Idézet vége ---
Ez a maszknélküli dolog is idegesít. Nem Tudom, hogy Raimi szokta erőltetni, ezeket a jeleneteket, de szwsz gáz. Ennyi erővel a 4.-ben ne is legyen jelmeze. Mikor a 2.-ben is a magasvasúton, leveti a maszkját, aztán az emberek  meg hálálkodnak neki és megigérik, hogy nem mondják el senkinek. ugyanmár, ha nem is a  a valóságban de a képregény stílusát nézve, ahhol eleve egy rahedlien utálják, szwsz min. 3 ember kapta volna elő a mobilját, hogy lefotózza, aztán meg jó pénzért eladja J.J.J.-nek. .

--- Idézet ---Hogy a Batman 3-4 kifejezetten csalódás volt a rajongók számára, ahogy a Superman visszatér is.
--- Idézet vége ---

De ezek a filmek szwsz eleve már több sebből véreztek, nem csak színészválasztás miatt buktak, ezek a tipusú a hibák inkább már a jéghegy csúcsai voltak. (Amúgy a Supi-t játszó gyerekkel annyira nincs bajom, csak a sztori marhára erőltetett)

kaine:

--- Idézetet írta: Galen ---Szerintem nem a szereplőkkel volt a baj.
--- Idézet vége ---
Hát, azért George Clooney-t elképzelni Batmannek a Vészhelyzet után- amit én ráadásul még nem is néztem-, nem volt könnyű. Egyből mehetett azután, hogy Nick Cage, mint Superman... szerencsére eltelt pár év a megvalósításig, így Clooney bizonyíthatott például az Alkonyattól pirkadatigban, de azért mégse volt igazi Bruce Wayne.

--- Idézet ---A harangtoronyban tényleg felismerhetetlen volt peter, de ki tudja, ezeknek az ex-harsonás fotósoknak milyen természetes objektivük van a látószervükben.
--- Idézet vége ---
Ez a másik, ami nagyon gáz volt. Peter a saját díszelőadása előtt a tömeg fölött maszk nélkül. Azon a helyen minden tizedik ember újságíró volt, teleobjektívvel... amit neki kéne a legjobban tudnia.

--- Idézet ---DE, kérdem én, VAN egy földönkívüli, erős anyag, erősebb mint pl. Harry húsa, plusz egy ember, aki odarohan mellé, hogy van az, hogy amíg Harrynek csak egy kis deplasztikai műtétet okozott a bomba, addig egy ugyanolyan robbanás teljesen eltűntette kb. ugyanakkora távolságból ezt a földönkívüli erős élő szövetet + a "kvázi" gazdáját. Nem tul erős ez igy a végére? Mekkora is a hatása ennek a bombának? Tehát vagy Harry kellett volna füstbe menjen, vagy Venom kellett volna más módon elszenvedje.
Az pokoli jó volt, ahogy a robbanáskor felvillant Brock csontváza, de hgoy ennyire elporlassza őket, az mégiscsak erős.
--- Idézet vége ---
Ebbe azért bele lehetne kötni. Elsősorban Harry megfürdött az erőnövelőben, így sokkal ellenállóbb a teste, mint az átlagnak. Aztán Peter a bombát mellé dobta, csak a robbanás szele kapta el Harryt, míg a Venomot telibe. Végül pedig többféle tökbomba van, az első részben is ilyen csontváz-porlasztósat dobott Norman az igazgatótanács tagjai közé.

--- Idézet ---Sőt, én megkockáztatnám elejteni ezt a szálat, és később újra felvenni, pl. már az esküvő után, jópár évvel később, felnőttebb arcokkal, így egyik szinésznek sem kellene rinyálnia, sőt, mi is megszabadulhatnánk attól a furcsa érzéstől, ami a gyomrunkban kering, mikor meglátjuk a motorozó Petert.
--- Idézet vége ---
Azzal nekem semmi bajom, mert nagyon is képregényhű. ;-) Az Amazing 40-50 között vett magának Peter egy robogót. De az tényleg jó ötlet lenne, ha a felnőttebb Pókemberrel folytatnák.

--- Idézet ---Kaine örűlnék,hogy kifejtenéd mire gondoltál,hogy a többi ilyen film megbukott.
--- Idézet vége ---
Hogy a Batman 3-4 kifejezetten csalódás volt a rajongók számára, ahogy a Superman visszatér is.
Lehet, hogy neked nem számított ki van benne, de a legtöbb embernek igen. Én nem vagyok nagy Batfan, de még nekem is fura volt, hogy Val Kilmer bukkant ki a maszk alól, pedig őt még kifejezetten kedvelem is.

--- Idézet ---Nos, a bibi az, hogy közben a harang többször is megkondul, Venom meg rá se hederít.
--- Idézet vége ---
Alighanem egy megkondulásra még nem szakadna le a ruha- ezt csak a filmre egyszerűsítették le. A Web of 1-ben, ha jól emlékszem nagy harangszó van, amikor Peterről teljesen lejön.

--- Idézet ---Nekem titkos vágyam, hogy az egyik pók filmet írja meg ő.
--- Idézet vége ---
Ha leírod egy nyilvános fórumba, már nem marad titkos vágy.

Galamb:

--- Idézet ---Nehéz kérdés,pláne,hogy a forgatókönyv(és itt most ismét egy sajátos krítika következik)nem volt annyira jó,mint egy egy pók-saga.(Pl Kraven vadászata,Sikoly,Carnage vonal és persze a Sakál.)
--- Idézet vége ---
Hát ha jól tudom J. M. Dematies írt már forgatókönyveket. Nekem titkos vágyam, hogy az egyik pók filmet írja meg ő. (Habár nem tudom, hogy a filmben is olyan jó hangulatot tudna teremteni, mint az általa írt történetekben)

--- Idézet ---Leköt, látvány van/Nem egy monitorra kitalált film, ezt bizony vásznon kell látni.
--- Idézet vége ---
Na igen ez a fő bajom az eddigi Pók filmekkel, hogy a karakterek jelleme nem igazán hű a képregényhez, viszont a látvány miatt tényleg muszáj moziba megnézni, és ezáltal a rendező azt érezheti, hogy oké így a film, ahogy van. Nekem ez kicsit félmunkának tűnik.

--- Idézet ---Nos, a bibi az, hogy közben a harang többször is megkondul, Venom meg rá se hederít.
--- Idézet vége ---
Nekem a kedvenc bakim, amikor az Erő És Felelősségben Ben álarca elszakad, a következő részben pedig semmi baja.     Na de nem offolok többet.

Callaow:
miért ment el kétszer??

yosha:
Galamb, érdemes megnézni, a kérdések ugyis a film után jönnek majd, nem nagyon lesz időd a film közben gondolkodni.
Leköt, látvány van, lezárul egy csomo szál, plusz még egy csomo kavarás...
Romantika (bleeh), akció, még több látvány, venom és még több látvány.
Csak néhány érv, amiért menj el nyugodtan, és nézd meg.
Nem egy monitorra kitalált film, ezt bizony vásznon kell látni.

Amugy egy észrevétel, igy utólag:
Az Amazing SM 300-ban, mikor először gyakják egymást Venommal, van egy érdekes dolog:
mégpedig az, hogy miután Póki kiszabadul a harangból, amibe venom belehálózta, Venom visszatér, és vitatkozni meg bunyózni kezdenek. Nos, a bibi az, hogy közben a harang többször is megkondul, Venom meg rá se hederít.
Most akkor mi?

Amugy VOLT Pókember sorozat, Nicholas Hammonddal a főszerepben, a nyitóepizód volt az első nagy Pókmen film, de be is fuccsolt a cucc. Tessék két jelenet:
http://youtube.com/watch?v=JePdSqZCpmw&...ted&search=
http://youtube.com/watch?v=zVDvA4Ny3DU

Sőt, ha már itt tartunk, akkor érdemes megnézni EZT:
http://youtube.com/watch?v=gDh__j3h1qE

Ez is Pókember filmsorozat tulajdonképp...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése