HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1614/2259) > >>

Spidáj:
eddig tök hidegen hagyott a transformers film

DE EZEK UTÁN ...

Daredevil:
Mclane-nek is fejlődnie kel. Mondjuk kár, hogy nem fog káromkodni, de ha jó lesz a sztori, akkor megnézzük.

pepo05:
Ööö...én is azért szeretem Mclane-t, ami, de őszintén szólva még egy filmben, amiben totál ugyanazt látnánk tőle...hát elég unalmas lenne.
A TF-fel meg kezd egyre nagyobb bajom lenni. Hálistennek Üstökös is úgy néz ki, mintha hurkapálcákból rakták volna össze, semmi köze az eredetihez...

Galamb:
Hát nem tudom, mert ugye Mr. Willis-t megcsípte a hülyekígyó, és kitatlálta, hogy akkor most Mclane nem cigizhet, nem beszélhet csúnyán, és antialkesznek kell lennie. Csak ezzel nekem speciál az a gondom, hogy Mr. McLane-t a mocsokos szájáért, (amiből azért kilógott néha egy-egy cigi ha jól emlékszem) meg a másnapos fejéért bírom. (Meghogy a filmtörténelemeben ő mocskolta be leghamarabb az atlétáját! ) Tehát az új D. H.-ban marad a látvány, hacsak nem úgyanolyan jó lesz a sztori, mint a Halálos fegyver 4-ben, ahhol valami ilyesmi történt Riggs-el is.  
 Mondjuk azt sem értem, hogy Willist miért zavarja, hogy korhatáros lenne a film? A fiatalabbak szwsz úgy is a Shrek 3.-ra meg a Transformerre várnak. Nem hiszem, hogy annyira izgatná őket egy kb 20 éves film folytatása.

Mi van az ő betűvel?

Daredevil:
Szó mi szó, McLane-t inkbb előnyben részesíteném a Transzformerek rovására.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése