HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1611/2259) > >>

Sepi:
Ez érdekesen hangzik...

Egyébként a Lost-ról a legújabb információk, hogy az eleinte beharangozott öt évad után mostanában modosítottak rajta és hat évadból fog állni az egész sorozat. Bár az kiderült, hogy a részek száma nem fog változni, mert a 4-5-6 évad már kevesebb részből fog állni. Tehát az eddigi 24 részes évadokból 16 részesek lesznek (legalábbis ha jól emlékszem). Tehát eddig úgy néz ki, biztosan nem lesz törölve a sorozat, mert akkor biztos nem döntöttek volna a kibővítés mellett.

Galamb:
De ott úgyis az évad végén lezárják a sztorit, legalábbis ezt olvastam. A második évadba meg állítólag új szereplőket raknak

Daredevil:
Az én szívem a Heroes-ért fájna nagyon.

Galamb:
én akkor kapnék idegbajt, ha Lost kapna Cancel-t, mert annál a sorozatnál tényleg még csak nem is sejtem, hogy mi lehet a rejtély kulcsa. Pedig már vártam, hogy akkor az rtl-klub mikor fogja leadni ezt a Jerichot (House-n kívűl mást nem szoktam leszedni a netről), de akkor ezek szerint ez  nem fog megvalósulni.

Amúgy John Rambo előzetes: katt swsz nagyon dúrva: lefejezés,  cafatokralövés (szó szerint) stb, csak nehogy a történet lássa kárát.

yosha:
Már várható volt, és végre jön, jelei vannak, elég erősek!
www.starcraft2.com

Mindenképp a cinematiccal kezdjétek, utána az ingame trailerekkel.
Ujra élem a gyerekkoromat, ugy érzem (főleg hgoy ez volt az egyetlen játék amiért pénzt adtam ki anno)

És a gyerekkorhoz kapcsolódva:
www.macskafogo.net
Ezt is alig birom kivárni:)

Amugy tegyetek egy próbát: google.com kereső, irjátok be, hogy logisztikai központ és nézzétek az első találatot. Semmi klikk, csak tüzetesen magát a találatot...

Üdv mindenkinek!

On

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése