HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Gorgonita:
Azt nem tudom, hogy van-e negatív Avengers a Marvelnél, de egy negatív Igazság Ligája igen. Supreme Squadron néven futnak, egy változatukat jms is írta.
Star Wars The Rise of Skywalker - D23 Special Look:
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Augusztus 26., 10:36:55 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Augusztus 24., 07:21:30 ---én is így gondoltam csak meglepődtem az avengers játékban hogy egy helyben lebegve trécsel.
--- Idézet vége ---
Hogy a Queen halhatatlan dalát idézzem: "It's a kind of magic..." :hehe:
--- Idézet vége ---
Jaja, mert hogy repül az oké, dehogy beszélni is tud. :badteeth:
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Augusztus 24., 07:21:30 ---én is így gondoltam csak meglepődtem az avengers játékban hogy egy helyben lebegve trécsel.
--- Idézet vége ---
Hogy a Queen halhatatlan dalát idézzem: "It's a kind of magic..." :hehe:
Intruder:
Amúgy a Brightburn felvetett bennem egy kérdést, ami eddig valahogy sose merűlt fel bennem: mennyire bölcs dolog örökbefogadni egy gyereket, akit egy űrhajóban találtunk? :headscratch: Az öreg Kent-éknek oltári nagy mázlijuk volt, de engem érdekelne a kis Clark gyerekkora is pl.: hogy adták be neki a kötelező védőoltást, ha a bőre áthatolhatatlan? Vagy ők is anti-vax szülők voltak? ;D
Farek:
--- Idézetet írta: roberto - 2019. Augusztus 25., 22:58:18 ---Ezeket ismerem, de vajon Amerika kapitánynak és az Avengers-nek van negatív ellenpárja?
--- Idézet vége ---
Amennyire tudom, van, de messze nem olyan ismertek. Én sem tudom pontosan. De a mindörökké angyalok végén a dokumentációban ahol a sok szereplőt felsoroljak, említenek alternatívákat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése