HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (162/2259) > >>

Gorgonita:
Azt nem tudom, hogy van-e negatív Avengers a Marvelnél, de egy negatív Igazság Ligája igen. Supreme Squadron néven futnak, egy változatukat jms is írta.

Star Wars The Rise of Skywalker - D23 Special Look:

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Augusztus 26., 10:36:55 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Augusztus 24., 07:21:30 ---én is így gondoltam csak meglepődtem az avengers játékban hogy egy helyben lebegve trécsel.

--- Idézet vége ---
Hogy a Queen halhatatlan dalát idézzem: "It's a kind of magic..."  :hehe:

--- Idézet vége ---
Jaja, mert hogy repül az oké, dehogy beszélni is tud.  :badteeth:

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. Augusztus 24., 07:21:30 ---én is így gondoltam csak meglepődtem az avengers játékban hogy egy helyben lebegve trécsel.

--- Idézet vége ---
Hogy a Queen halhatatlan dalát idézzem: "It's a kind of magic..."  :hehe:

Intruder:
Amúgy a Brightburn felvetett bennem egy kérdést, ami eddig valahogy sose merűlt fel bennem: mennyire bölcs dolog örökbefogadni egy gyereket, akit egy űrhajóban találtunk? :headscratch: Az öreg Kent-éknek oltári nagy mázlijuk volt, de engem érdekelne a kis Clark gyerekkora is pl.: hogy adták be neki a kötelező védőoltást, ha a bőre áthatolhatatlan? Vagy ők is anti-vax szülők voltak? ;D

Farek:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. Augusztus 25., 22:58:18 ---Ezeket ismerem, de vajon Amerika kapitánynak és az Avengers-nek van negatív ellenpárja?

--- Idézet vége ---
Amennyire tudom, van, de messze nem olyan ismertek. Én sem tudom pontosan.  De a mindörökké angyalok végén a dokumentációban ahol a sok szereplőt felsoroljak, említenek alternatívákat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése