HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spuri:
Én valamiért lemaradtam a sorozatról, bár ahogy így olvasgatom a hozzászólásokat nem is sokat vesztettem... Inkább maradok a Maffiózóknál (Silvio rulez!!!
Galamb:
Na igen, ez sajna benn van a pakliban. Eléggé úgy érzem, hogy csak a pénzéhség vezeti őket, azért nyújtják a sorozatot. Pedig, ahhogy mondani szokás a csúcson kell abbhagyni: szóval szwsz max. egy 4 évad kellet volna belőle.
kaine:
Olyan lesz ez is, mint a Mackie-féle Pókemberek voltak. Bonyolítják, de annyira, hogy már ők se tudnak végül értelmes magyarázatot adni semmire, de mindegy is, mert ha végül már nem tudnak kimászni belőle, egyszerűen befejezik a sorozatot.
Galamb:
--- Idézet ---Én azt nem értem, hogy a többieknek miért kell ilyen maffia módszerrel viselkedni dry.gif . Ha az elején odamennek hozzájuk, hogy "üdv a szigeten, gyertek segítsetek nekünk és akkor mi is segítünk rajtatok", minden más lett volna.
--- Idézet vége ---
Na csináljuk meg "What if?"... képregényben.
Sepi:
Szinte biztos, hogy van az is valahol nekik. Én azt nem értem, hogy a többieknek miért kell ilyen maffia módszerrel viselkedni . Ha az elején odamennek hozzájuk, hogy "üdv a szigeten, gyertek segítsetek nekünk és akkor mi is segítünk rajtatok", minden más lett volna. Igaz, akkor nem lenne sorozat sem. De akkor is furcsának találom, remélem ezt majd egyszer megmagyarázzák benne. A másik ami elég érdekes benne, hogy nekem az első dolgom az lett volna miután lezuhant a gép, hogy körülnézek a szigeten, hátha mégsem lakatlan. Erre ezek már az ottani idő szerint három hónapja ott vannak és még a partról szinte el sem mozdultak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése