HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1606/2259) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---Vajon milyne lesz a gépigény?
--- Idézet vége ---
Valahol biztos ott van a honlapon a válasz, csak lusta vagyok keresgélni. Mindenesetre a Blizzard eddig nem arról volt híres, hogy magas gépigényű játékokat dobott volna piacra és szerintem ezt a jó szokásukat megtartották (hisz nekik is érdekük, hogy minél többen vegyék).

+++

Tudtad egyébként, hogy Dél-Koreában élő közvetítésben ad le a TV StarCraft meccseket? Hogy ilyen miért nincs nálunk?  

exactlee:

--- Idézetet írta: Spidáj ---Ha már LOST:
Befejeztem a 3. évadot
háááát
rideg ....
BOILER:

CHARLIE :'(:'(:'( a kedvenc szereplőm oda ...  
remélem vmi gyökér sztori szerint visszatér:)
és Jack + Kate már jártak a szigeten:D Baze:D
zseniálisan jó szerintem ez a sorozat még midnig  

BOILER VÉGE
--- Idézet vége ---
Erre csak SPOILERben tudok válaszolni: 
 Az utolsó két részben szerintem nem a múltban játszódott a flashback, hanem a jövőben.
SPOILER VÉGE

pepo05:

--- Idézet ---Hááááááááááá, ez az!!!! Vééégreee valahára! Megnéztem a honlapot és ismét szerelmes vagyok. Megtartották az eredeti hangulatot és közben sikeresen fejlesztették is.
--- Idézet vége ---
Vajon milyne lesz a gépigény?
Háááát...az első részt én is éjjelen-nappalon át toltam, de most anniyra ez eddig nem győzött meg.

Punkológus:
Van még egy nagyon jó, nem túl régen indult sorozat az HBO-n: A színfalak mögött. Egy hetente új résszel jelentkező népszerű komédia hátteréröl szól. Egy amolyan: "hogyan is működik a média világa" sorozat, egy kis Arthur Hailey beütéssel.

Sepi:
Én még nem jutottam el a Lost utcsó részéig, de ez tényleg megdöbbentő.  Nem gondoltam volna, hogy végül mégiscsak megteszik ezt vele. Akkor ezek szerint [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Desmond jól látta a dolgokat[/span].

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése