HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
talgaby:
Még egy jó csatorna, amit nem látok...
Galamb:
Új anime csatorna indul:katt
yosha:
--- Idézetet írta: galamb ---ÁÁÁ! az intercom.hu-n ezt írták az F4 tartalmához:"Nem akartak ilyenek lenni. Két srác és két lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult:" Ki írja ezeket a tartalmakat?
Itt a link is: katt
--- Idézet vége ---
Valószínűleg ugyanaz, aki a szinkronokat )))))))))))))))))))))))))))))))))))ghahahahaha
A Hot Fuzz igen az az uj rendőrös.
A HHH ban [span style=\'color:#000000;background:#000000\'] a szemcsis srác halála miért nem illett a képbe? TIPPPIkus zombifilmes széttépés, sőt, a legjobb, mikor a csajszija kirohan, és az egyik megmaradt lábával üti a zombikat... Bek@kiltam tőle. Szerintem a képregény nem annyira ütős mint a film, de ne monnd el senkinek... Inkább nézd meg a Hot Fuzz-t! Vér, humor, eksön, csak PONT romantika nem, hálazégnek. MI KELL MÉG? )) [/span]
Galamb:
ÁÁÁ! az intercom.hu-n ezt írták az F4 tartalmához:"Nem akartak ilyenek lenni. Két srác és két lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult:" Ki írja ezeket a tartalmakat?
Itt a link is: katt
Galamb:
A Hot fuzz az az új rendőrös? A HHH-át szinkronnal néztem meg úgy sem rossz, egyedül csak a szemüveges csávó halála nem illet szerintem a képbe. Tegnap megnéztem az Ocean's twelwe-t a "dobozban", hát a 3-tól elvették a kedvem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése