HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
HeirToGrievous:
Én mindig is egy olyan Terminátor filmet akartam, ami ugyanabban a sötét (szó szerint) és kilátástalan jövőben játszódik, mint az első három filmben bemutatott jövő jelenetek.
Tudjátok mire gondolok:
- földön szétszóródott koponyákra
- lerombolt városokra
- járőröző és harcoló Terminátorokra, akik mindenre rálőnek ami csak megmozdul
- kétségbeesett emberekre, akik minden igyekezetükkel próbálnak kitartani és visszavágni
- Terminátorokat lebuktató kutyákra stb.
De nem! Ehelyett negyedszerre is megkapjuk az "egy Terminátort visszaküldenek a múltba" koncepció alapján készült filmet.
Micho:
Majd bemutató után visszatérünk rá ;D
Sepi:
Egyelőre én se látom benne azt a pluszt, amitől ez jó film lenne. Pedig én is rajongója vagyok a régi filmeknek, de a 4. rész óta ez már inkább erőlködés. Attól, hogy visszahozták az öreg Linda Hamiltont és belerakták az öreg Schwarzit (sőt, már olvastam, hogy egy-két jelenet erejéig előásták Edward Furlongot is) még kevés, és inkább szánalmas, mert egyértelműen a retro-feelingre építkezik velük a film. Az előző részre is azt hittük, hogy hú, milyen durva lesz, aztán láttuk mit kaptunk. Szóval egyelőre kb egy szinten áll egy látványorgiás, bőrlehúzós, Bay-es Transformersszel.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Micho - 2019. Augusztus 30., 09:34:16 ---Itt a Terminator új trailere.
Durva lesz ez :cool:
--- Idézet vége ---
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy olyan film, aminek a forgatókönyvét 3 ember írta 5 ember története alapján jó legyen. :nemtudom:
Ettől függetlenül akár jól is elsülhet, de engem már ezek az előzetesek sem győztek meg igazán, így én kihagyom.
Micho:
Itt a Terminator új trailere.
Durva lesz ez :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése