HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Zerit - 2019. Szeptember 05., 21:48:44 ---Én nem emlékszem, hogy lenne.
--- Idézet vége ---
Én is kezdek kételkedni benne.
Zerit:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Szeptember 05., 19:49:39 ---Volt ebből egyáltalán 7-8 perces verzió?! :headscratch:
--- Idézet vége ---
Én nem emlékszem, hogy lenne.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Szeptember 05., 20:52:27 ---Talán csak a Blade Runnerben nincs ilyen hiba, de ha mégis, kérlek ne világosítsatok fel! :)
--- Idézet vége ---
:badteeth:
Gorgonita:
Kicsit még a korábbiakhoz:
A nukleáris tél nem tart örökké, csak pár hétig vagy évig. Így a Megváltás idején már lehettek nappali jelenetek.
A legtöbb filmben van logikai bukfenc, baki. Például nem rég láttam egy videót, amiben két fiatal, magyar tudós bizonygatta, hogy a fúziós reaktorok nem robbannak fel. Ami ugye eléggé zárójelben teszi az Aliens-et. Mondjuk nekem az is nehezen hihető hogy a xenokat nem marja szét a saját savas vérük.
Az amerikai forgatókönyvírásban van egy kifejezés, egy trükk, amivel a történetbe került hibákat próbálják elfedni. Valahogy úgy mondják, hogy: "kitenni egy lámpát". Magyarul rávilágítanak a problémára. Ilyenkor az egyik szereplő kijelenti, hogy, de hát ez hülyeség, mire a másik, általában a népszerűbb rátromfol, hogy márpedig most ez van. És amilyen egyszerűen ez hangzik, mégis működik a közönségnél.
Klasszikus példa erre, Han és C3PO esélylatolgatása az aszteroidamezőben. De egyszer egy Stargate cliffhanger után is ezzel a trükkel magyarázták, hogy a főhősök mégsem robbantak fel a hajójukon, hanem elérték a transzportert.
Talán csak a Blade Runnerben nincs ilyen hiba, de ha mégis, kérlek ne világosítsatok fel! :)
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Zerit - 2019. Szeptember 04., 22:45:32 ---Néha nagyon öregnek érzem magamat :)
Check it out
--- Idézet vége ---
És ez volt az!
Viszont ez nem 7-8 perces. :-\ Vagy csak a végén lévő felirat miatt érződött annak idején annyinak? :-\ Létezik olyan, hogy az a változat nincs fent sehol?
Volt ebből egyáltalán 7-8 perces verzió?! :headscratch:
@KiD:
Lehet, hogy csak a haj miatt, de ez így elég röhejesen néz ki. :hehe:
@Galen:
:lol: :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése