HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (145/2259) > >>

HeirToGrievous:
@Farek:

@Gorgonita:
Snoke.

Amúgy én ezt a "már az elejétől terveztük Palpatine visszatérését" én továbbra sem veszem be, ráadásul ha egy ekkora visszatérést már az első teaser előzetesben le kell lőniük, akkor nagy a baj.

@roberto:
Én már a VIII. résznél eldöntöttem, hogy onnantól kezdve egy SW filmet nem fogok moziban megnézni. Majd valamikor meglesem.

@Goten56:
Egy pletyka szerint hogy el tudjon olvasni egy szöveget, frissítenie kell a google fordítóját, viszont ezzel együtt elveszti az emlékeit, viszont nem véglegesen, mert R2 szerencsére készített róla biztonsági másolatot (amit eddig gondolom a "C3"-as meghajtón tárolt).

Gorgonita:
Palpatine szerintem már az Ep VII-bern is benne volt. Hiszen Kylo mondja, hogy a sisak beszélt hozzá, és megmutatta neki a setét oldalt. Csakhogy Anakin a végén jó útra tért, tehát az ő szelleme nem lehetett. Akkor ki is beszélhetett a sisakból, ki érintkezett még a sisakkal?

Goten56:
Palpatine azért van itt megint, mert valakinek be kell csalogatni a a moziba a kiábrándult rajongókat. Erre nincs más alkalmas karakter. Még Kylo se lenne képes rá, pedig ő volt az egyetlen jól megírt szereplő az előző részben. C-3PO-val vajon mi lesz? Kylo és Rey kit vágnak szét közösen? És miért lovagolnak az űrben?

roberto:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Október 22., 09:04:44 ---Viszont megnéztem az új SW végső előzetesét. Most komolyan, mi a vérvörös kutya pélóért kellett visszahozni a Császárt? Nekem baromira nem hiányzott. Remélem, valahogy kiderül, hogy mégsem ő az. Bár erre mikroszkopikusan kicsi az esély.  :-\

--- Idézet vége ---
Csak én vagyok annyira megátalkodott, hogy lemaradtam az Ébredő Erőnél ? :D
Azt hiszem, egy ideig nem kérek Star Wars filmekből  :P

Farek:
Nem is tűnik olyan rossznak. Mondjuk a képregényt egyáltalán nem ismerem. Csak tudom, hogy van.  :badteeth:

Viszont megnéztem az új SW végső előzetesét. Most komolyan, mi a vérvörös kutya pélóért kellett visszahozni a Császárt? Nekem baromira nem hiányzott. Remélem, valahogy kiderül, hogy mégsem ő az. Bár erre mikroszkopikusan kicsi az esély.  :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése