HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Goten56:
a) Tudom, de minimális kreativitással jópár mód lenne áthidalni ezt a problémát. Pl. A páncélja miatt egyesek emlegethetik Mandaloriként.
b) Tudom, és pont ezért kellene Boba Fettnek lennie a főszereplőnek. Mivel bajban vannak a jó új karakterekkel, mindenkit visszahoznak a régiek közül, még akkor is, ha ökörség és szétbarmolja a kontinuitást. (Darth Maul)
c) Ha mindig sisakban van, akkor ennek nincs túl sok jelentősége.
d) Ha mégis tévedek, akkor biztosan benne lesz Boba Fett, és a Fekete nap felbukkanására is számítok.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Október 31., 00:05:35 ---Ha mégsem ő a főszereplő, akkor annak sokkal több értelme lenne mint egy új fickóról szóló sorozatnak. Fettről szinte semmit sem tudunk a Birodalom visszavág előtti időszakból. Bár Bossk jelenléte azért mindenképpen örömteli. A jövőben szívesen megnéznék egy Kenobi sorozatot a klónháború időszakából. Vagy a konföderáció megalakulásáról, ebben szerepelhetne Mina Bonteri is.
--- Idézet vége ---
a) Boba Fett a Kánon szerint hivatalosan nem mandalori
b) a sorozat "A Jedi Visszatér" után játszódik 5 évvel
c) a címszereplőt Pedro Pascal játssza, és nem Temuera Morrison
d) egy Boba Fett cameót azért el tudok képzelni
gabo:
Sorozat szinten egész jókat kapunk mostanában! :)
Goten56:
Ha mégsem ő a főszereplő, akkor annak sokkal több értelme lenne mint egy új fickóról szóló sorozatnak. Fettről szinte semmit sem tudunk a Birodalom visszavág előtti időszakból. Bár Bossk jelenléte azért mindenképpen örömteli. A jövőben szívesen megnéznék egy Kenobi sorozatot a klónháború időszakából. Vagy a konföderáció megalakulásáról, ebben szerepelhetne Mina Bonteri is.
KiD:
Én eddig meg voltam győződve róla, hogy ez Bobba Fettről szól a Birodalom visszavág előtt...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése