HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (139/2259) > >>

gabo:
És ha jól tudom részben itt is forgatták Magyarországon!

SithLord:
Tyűű gabo köszi a linket! :worship: (The Witcher) Nekem ez új, hogy sorozat lesz belőle, de nagyon örülök neki!!! Látszik, hogy minőségi munka. Garantált lesz a siker!
A Trónok után jó lesz egy kis fantasy hiánypótlás!!!

roberto:
Pont rá akartam kérdezni, valakinek volt-e már szerencséje a Sötét végzethez, de úgy látom, nem csupán címben lett sötét.
Még így is tervezem megnézni, mert a saját szememmel akarom látni a Hollywood-i filmgyártás újabb remekét (na jó, csak vicceltem, lehet tömegterméknek is nevezni :D)
Úgy tűnik A gépek lázadása óta csak lejtmenet van. Mikor jön/jöhet el az az idő, amikor valaki képes lesz egy normális forgatókönyvet összedobni?

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. November 02., 18:31:52 ---Az új terminátorról kb az 5-dik perc után jöttem volna ki. Utánna is végig tele van hülyeségekkel. Ha Cameron ehhez bármilyen módon a nevét adta, akkor nem akarok több filmet látni tőle.

--- Idézet vége ---

Pedig én szóltam:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Augusztus 30., 19:54:14 ---Nehezen tudom elképzelni, hogy egy olyan film, aminek a forgatókönyvét 3 ember írta 5 ember története alapján jó legyen.  :nemtudom:
Ettől függetlenül akár jól is elsülhet, de engem már ezek az előzetesek sem győztek meg igazán, így én kihagyom.

--- Idézet vége ---

Galen:
Az új terminátorról kb az 5-dik perc után jöttem volna ki. Utánna is végig tele van hülyeségekkel. Ha Cameron ehhez bármilyen módon a nevét adta, akkor nem akarok több filmet látni tőle.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése