Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1855394 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #4575 Dátum: 2009. Augusztus 05., 17:41:18 »
Háááááát...egyelőre nem vagyok meggyőzve...ahogy látom egy kicsit át is írták a sztorit, de majd meglátjuk mi lesz belőle, ha kijön.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4574 Dátum: 2009. Augusztus 05., 15:41:10 »
A harmadik nem állítólag, hanem az biztosan lesz.  Pár hsz-el lejjebb ott van az előzetese is.  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 05., 15:41:27 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4573 Dátum: 2009. Augusztus 05., 14:21:47 »
Még ki sem jött a frissiben beharangozott két Marvel alapú anime-széria, a Wolverine és az Iron Man, de már is bejelentették, hogy további három(!) Marvel cím is követni fogja őket. Ebből az egyik az X-men, a másik a Penge, a harmadik pedig - állítólag   - a Hulk világa lesz. Hogy utóbbi igaz-e vagy csak a februárra beharangozott Lionsgate-es filmel keverte össze a forrásom azt nem tudom, mindenesetre érdekesnek ígékezik. Legalábbis szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 05., 14:22:21 írta Aldarion »
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4572 Dátum: 2009. Augusztus 04., 11:55:19 »
Valaki hallgat itt Fish!-t? Aki ige, legyen szives küldeni nekem egy privát üzit.

Katt a képre!

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #4571 Dátum: 2009. Augusztus 03., 15:02:31 »
Idézetet írta: Sepi
Szerintem valami hiba csúszott a kódolásba.   Majd megcsinálom megint, remélhetőleg akkor már nem lesz vele gond, és újra feltöltöm.
Elég lenne csak a végét.  
Mindenesetre köszi.

Nem elérhető FZoli

• Pókember
« Válasz #4570 Dátum: 2009. Augusztus 02., 17:50:49 »
Köszi a videót Sepi!  Egyelőre csak bele-belenéztem, de érdekesnek látszik. Jövő hétvégére már beütemeztem

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4569 Dátum: 2009. Augusztus 02., 15:56:35 »
Szerintem valami hiba csúszott a kódolásba.   Majd megcsinálom megint, remélhetőleg akkor már nem lesz vele gond, és újra feltöltöm.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 02., 15:56:47 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4568 Dátum: 2009. Augusztus 02., 15:47:35 »
Idézetet írta: Nitro
Köszi a videót, Sepi! Viszont nekem kicsit kurtán-furcsán ér véget. Kifutott a szalag?
Kicsit nekem is, de ettől még ezer hála hogy fölraktad a honlapra.    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4567 Dátum: 2009. Augusztus 02., 11:34:26 »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #4566 Dátum: 2009. Augusztus 01., 22:21:36 »
Köszi a videót, Sepi! Viszont nekem kicsit kurtán-furcsán ér véget. Kifutott a szalag?

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4565 Dátum: 2009. Augusztus 01., 11:35:22 »
Most találtam:

Michael Jackson a 90-es évek végén a Marvel képregénybirodalom megvételén gondolkodott, legalábbis Stan Lee ezt állítja és az énekes képregényfilmet is akart készíteni. "A Pókembert szerette volna. Nem vagyok benne biztos, hogy csak producerként vett volna részt a filmben vagy pedig játszani is akart benne. A megbeszéléseink ilyen messzire nem jutottak" -mondta Lee.

Mi lett volna ha ez tényleg megtörténik?

Nem elérhető Nulladikalany

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #4564 Dátum: 2009. Július 29., 18:51:07 »
Láttam már, csak nem nagyon emlékszem. Rengeteg ilyen poénos videó van fent.

Nem elérhető FZoli

• Pókember
« Válasz #4563 Dátum: 2009. Július 28., 20:27:21 »
Megnéztem a Vasember és a Rozsomák animék teaser trailerét. Sztorit majd meglássuk, de a látványra nem lesz panasz, az tuti (bár Rozsi fizimiskája szokatlan).

@Nulladikalany: Star Wars Deleted Scene a rózsaszín női Vaderrel már megvolt?

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4562 Dátum: 2009. Július 28., 12:58:45 »
Aki hallgat Jamie Winchestert az legyen szíves, írjon nekem egy PM-et.

Katt a képre!

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #4561 Dátum: 2009. Július 28., 12:23:21 »

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #4560 Dátum: 2009. Július 27., 21:07:54 »
Tisztelt O-ER-TÉ-TÉ!
Az elmúlt évben a következő műsorokat találtam kifogásolhatónak gyermekvédelmi szempontból:

1. Hófehérke és a hét törpe
Most komolyan micsoda brutális dolog már valakinek mérgezett almát adni??
Még azt hiszi szerencsétlen kölök, hogy mikor anyuci megtiltotta neki, hogy megnézze 'A bolygó neve halált', akkor elég a maminak mosogatószerbe mártott almát adni és fél pillanat múlva már alszik is amíg az apu haza nem jön és le nem kapja szegényt. Csak akkor van bibi ha a művelet alatt kiderül mégsem ő a lelkitárs.

2. Bolondos Dalamok
Mondanom sem kell mennyire ki tud hozni a sodromból az mikor azt látom, hogy emberkék puszta élvezetből páncélszekrényeket, zongorákat, és egyéb tonnás dolgokat hajigálnak egymásra. Némely részekben pedig egyenesen felháborító mikor már már a szexuális zakaltásra való felbújtást eszközölnek ki büntetőeljárásjogilag, mert hiszen megengedett, hogy a lányokra simán rámásszunk egy parkban és a következmény minden esetben szerelem lesz. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy ezen műsorok eredeti célközönsége kábé 4év-től koporsóig, de itt értelemszerűen az első számocskán (4!) van a hangsúly. Minimum tizenhatos karikát szeretném ha eszközölnének

3. Tom és Jerry
Na hát ez aztán már mindennek a tetején is túlnő, ha szabad így fogalmazni. Most csukják be egy kicsit a szemüket, és képzeljék el a következő jeleneteket:

Na ha már kinyitották akkor beismerem, hogy én voltam a hibás, hogy nem írtam már az elején, hogy tessék végigolvasni őket és majd a végén lehunyni, és képzelegni. Szóval az első:

3.1: Adva vagyon egy hisztis kisgyerek, aki elszalad az anyukája elől a metróban simán beszalad az alagútba mert tudja, hogy nincs mitől félnie, mert hiszen szerelvény  az üldözöttnél sosem jön, mindig csak akkor amikor az üldözött lép rá a nagyon is tiltott ösvényre, de akkor aztán tényleg nagyon jön. Akkor itt most lehet egyet hunyni.  Megvan a kép?? Hát tényleg nagyon mennyei látvány ahogy mondja. Egy ilyen rész után nem ártana azért egy kis felvilágosítást adni, hogy például egyáltalán mi az a fogalom, hogy harmadik sín. Valamint, hogy az alagútban mindig csak jobboldalon a kijelölt útvonalon szabad haladni. Ráadásul az egyszerű mezei embernek nem árt továbbá azt is tudnia, hogy a metróban, de az egész békávéban zárt telefonhálózat működik amibe nem kell semmiféle kártyát dugdosni, semmilyen pénzérmét vagy éppen tantuszt a megfelelő helyre célirányosan belepottyintani. Mivelhogy tök ingyenes, éppen ezért nem árt ha tudja, melyik számon éri el a mindig éberen alvó biztonsági szolgálatot, vagy éppen a KNY-i KFM-et (42583, 42585), hogyha valami történik vele mégiscsak tudjon kitől segítséget kérni, ha már egyszer volt olyan okoska, hogy beszaladt oda a szentem. (Zárójelben megjegyzem ezeket maga sem tudja mi? na szépen vagyunk.)

3.2: Ezt nem fejtem ki annyira mint az előzőt, de mint a Zöld fű és Zellerféléket védő Profit Szolgálat nevében hadd fejezzem ki mélységes megvetésemet az iránt, hogy olyan epizódokat a fentebb említett rajzfilmsorozatban kora délután van képük leadni, amiben kifejlett felnőtt emberszabású egyedeknek megrajzolt karakterek, úgy rúgnak bele páros lábbal szerencsétlen háziállatukba, hogy azok a szó legszorosabb értelmében véve, a világ másik feléig elszállnak. Felháborító kéremszépen. Minimum este tíz után kerülhet csak adásba. Na majd felneveljük a következő állatkínzó szaporulatot, ami után már csak egy lépcsőfok a megtébolyodott sorozatgyilkolászósdi. Na nem azt már nem. Tíz után az ilyet jó???

3.3: Arról már ne is beszéljünk, hogy már csecsemőkorban büntetlenül besétálhatunk egy felhőkarcoló építkezésére úgy, hogy senki nem vesz minket észre. És mindezt ejtőernyő nélkül.

3.4: Már elvárnák, hogy az ember csecsemőkorban is dohányozzon mi? És mindjárt egyszerre négyet dugnak le a torkán. Azt a büdös mindenit neki. Gondolkozzanak már!!! Én meg nem tudok normálisan üríteni az alsós vécében, mert folyton el van dugulva valamitől a tartály. Ha meg nem húzom le és otthagyom bűzölögni, akkor én vagyok a gonosz meg a elmeroggyant és kapom az intőt mi??? Na nem ne tanítsuk ilyesmire a fiatalokat, jó?
De ha már így szóba került a dohányzás, mint a Tiszta Levegőt oxigénjogi aktivistája ezúton szeretném felhívni a figyelmét minden nagyüzemnek, szemétégetőnek és társaiknak, hogy megelégeltük a dolgot és egy hetet  adunk arra, hogy felszereljék a környezetvédő berendezést, különben véresebb eszközökhöz fogunk folyamodni, ami abból fog állni, hogy a Hágai, Washingtoni, Kijevi, Moszkvai és Pekingi Bíróságokon fogunk pereskedni és minden egyes szénmonoxid molekula után száz, azaz egyesszáz forintot fogunk követelni. Higgyék el ahogy maguknak megéri inkább bírságot fizetni, úgy nekünk is megéri minden egyes kémény és kipufogócső mellé megfelelő sugárbiztos ruhába, műszerekkel felszerelt aktivistát állítani.

A frellbe is de megéheztem....
maradtam tisztelettel....
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 27., 21:09:40 írta Wearwolfff »

Nem elérhető FZoli

• Pókember
« Válasz #4559 Dátum: 2009. Július 27., 21:00:15 »
Csak tudnám milyen motívumokat várnak ezek? A rész elejét leszámítva (ha jól emlékszem) nem igazán beszélhetünk hadműveletekről: Anakin sérülten fekszik, Ayalaék meg megpróbálják felvenni a kapcsolatot a helyiekkel. Na azon meg végképp akadtam amikor a darabjaikra hulló úrhajókat kritizálják. Nem néztek ezek még 12-ES(!!!) sci-fi sorozatokat/filmeket? Szinte mindegyikben felrobbannak és darabokra hullanak a hajók.

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4558 Dátum: 2009. Július 27., 19:53:26 »
Ja, már 16-os karikát követelnek neki. A 14. részt vizsgálták és ezt mondták róla:

…mindvégig domináns az intezifikált erőszaktartalom és a katasztrófahelyzet hatására elhatalmasodó félelem volt tapasztalható, s később is öncélú volt az erőszak, a történet pedig teljesen háttérbe szorul, például kevéssé jelennek meg a hadműveletek hátterében lévő motívumok és döntési folyamatok.

Nem elérhető FZoli

• Pókember
« Válasz #4557 Dátum: 2009. Július 27., 19:46:57 »
Idézetet írta: Kinglade
A hírek szerint a második évad erőszakosabb és sötétebb lesz, mint az első, sőt, az egyik készítő ígérete szerint Boba Fett is fel fog tűnni a sorozatban.

Hülye ORTT-nek már az első évad is túl erőszakos volt.

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #4556 Dátum: 2009. Július 27., 12:31:47 »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #4555 Dátum: 2009. Július 27., 11:57:33 »
Idézetet írta: Wearwolfff
De gondoljatok bele egy gonosz, nem tud szeretni, csak gyűlölni.
(Legalábbis szerintem)
Ezzel nem tudok egyetérteni.

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #4554 Dátum: 2009. Július 27., 11:30:00 »
Vader nem volt gonosz. Legalábbis történetiség szerint nem annak kellett volna lennie. Mert a jóslatban az volt, hogy ő fog egyensúlyt hozni az erőben. És meg is tette, azáltal, hogy ő semleges volt. Számoljunk öten maradtak a végén:

1. Az Uralkodó;
2. Luke;
3. Vader;
4. Leia;
5. Mara Jade;

Vader került középre, ő igazából nem volt úgymond gonosz, mert szerintem nem élvezte amit csinált sosem. Egyszerűen csak nem érdekelte. Megszerzi amit akar még akkor is, ha bolygókat kell robbantania érte. Mert egy vérbeli gonosz, mint az uralkodó simán hagyta volna, hogy rostonsültet csináljanak a fiacskájából, és még élvezte is volna. Az uralkodó tudta nagyon, hogy sohasem tudta volna maga mellé állítani, mert Anakin azt hitte, hogy ő legjobb mert mindenki piedesztálra emelte. És mint legjobb simán legyűrte volna az uralkodót (vagy nem), ezért is bazírozott végig a szeretetre és a ragaszkodásra. De gondoljatok bele egy gonosz, nem tud szeretni, csak gyűlölni. Az elején még talán hajtotta valami kis bosszú Obi Van iránt amiért hagyta megégni, de utána? Lényegében egy semleges és mentálisan labilis emberke volt akit túlságosan megviselt az anyjától való elszakítás, és akit mind a két fél jól kihasznált és dróton rángatott hol ide, hol oda.

(Legalábbis szerintem)
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 27., 11:31:07 írta Wearwolfff »

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4553 Dátum: 2009. Július 27., 10:41:46 »
Asszem megtaláltam a következő szezon egyik általam legjobban várt sorozatát.
Spartacus: Blood and Sand :

http://www.freevlog.hu/video/22533.html

“The Boldest Show on Television”

Ja és ha már Star Warsról van szó, itt a Clone Wars 2. évadának promója:

http://www.freevlog.hu/video/22543.html

A hírek szerint a második évad erőszakosabb és sötétebb lesz, mint az első, sőt, az egyik készítő ígérete szerint Boba Fett is fel fog tűnni a sorozatban.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4552 Dátum: 2009. Július 27., 09:08:42 »
Az első egy kedves, cuki gyerekfilm. Epikusság zéró, Anakin eredetiben elviselhetetlenül pocsék színész (magyarul érdemes nézni), a Tatooine behozása már nyögvenyelősen erőltetett - de beismerem, valahogy kellett - a történet meg úgy elvan mindenféle különösebb koncepció nélkül. Ami zavaró az a borzasztó ronda CG-feszt, amit ráadásul olyan szinten túlerőltettek, hogy már fáj a szemnek, és Jar-Jar. Hogy miért nem az ő bolygójukat lőtte szét a Halálcsillag... erre még belerakták a digitálisan szétk*t felújított eredeti trilógiába is.
A második részben rájöttek, hogy kellene valami galaktikusan átfonódó konfliktusféleség is, ami egy meglehetősen légből jött forradalom gyanánt érkezett. Nem tudunk róla semmit, csak azt, hogy úgy vannak, ellenállnakl (hogy miként, az sose derült ki), és gonoszak, mert ők öltöznek feketébe. Kb. itt már sejteni lehetett, hogy Lucas ötlettára évek óta teljesen elapadt. De a részben nem is ez volt a fénypont, hanem a mérhetetlen átérzéssel "játszott" "romantikus szál", ami kb. annyi volt, hogy "bakker, ezek ketten elvileg összejönnek, csinálunk gyorsan pár piknikezést, és ráfogjuk, hogy fülig szerelmesek, igen".
A harmadik részt meg már kifejtettem.

Összességében egyetlen igazán még vmilyen szinten talán szerethető karakter lett volna benne, azt az első rész végén kinyírták. (Ja, és a gonoszok még egy téma... Darth Vader után az első részben egy néma vásári bohóc, akinek van egyetlen kemény jelenete, a második részben egy hetven éves öregember, akinek van egyetlen jelenete.) Obi-van mindenféle átmenet nélkül osztja a bölcsességeket, közben úgy csinál valamit, amitől időnként lezuhan és rájön, hogy itt történik valami. Anakin végigbambulja az egészet, közben úgy minden második jelenetben hisztizik egyet, hogy őt mennyire alábecsülik, majd kisírja magát Padme, aztán a leendő uralkodó vállán, hogy aztán a pityergés után még hisztizzen egy kicsit (még egyszer emlékeztető: ez elvileg Darth Vader. Most képzeljük el, amint az eredeti trilógiában Vader leül az uralkodóval, hogy kicsit elsírja neki, mennyire nem veszik őt figyelembe a többiek és ez milyen rossz... megvan...? na, ezt teszi az eredettrilógia). Padme is inkább csak azért van ott, mert csinos és kell egy olyan nő is. De ő is a határozott uralkodó és a mitcsináljunkjajmitcsináljunk-féle bajba jutott női főhős között ingadozik néha átmenet nélkül. Bár még mindig az a karakter az, aki talán a legközelebb állt a régi filmekhez. És akiről még néha (csak néha) kora ellenére is elhittem, hogy színészkedik.
De összességében azért szerintem ciki, amikor Samuel L. Mothafucka Jackson a legkiválóbb színészed a filmben, úgy, hogy ráadásul összesen nincs 20 percet a vásznon a három részben összesen. Mert még Christopher Lee-n is látszott, hogy inkább a fizetésére gondol, mintsem a karakter bőrébe bújásra (alig lehet elhinni, hogy ez az ember volt Szarumán, na, AZ remek alakítás volt), Ian McDarmaid meg már szerintem nem picit túljátszotta a végén a szerepét. Azt akarhatta, amit Nicholson a Batmanben, mindekit lemosni egy lehengerlő főgonosszal, de az eredmény inkább az ellenkezője volt már.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 27., 09:13:24 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4551 Dátum: 2009. Július 26., 22:36:10 »
Az első szerintem sem jó. Viszont a harmadik nagyon ott van (de csakis magyar szinkronnal).
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #4550 Dátum: 2009. Július 26., 21:46:17 »
Ezt így most tényleg bonyolult lenne kifejteni, de leegyszerűsítve nem fogott el az a láz ami a 4-5-6-nál.
Mondjuk a harmadik résznél már volt valami, de az elsőt úgyszólván végigaludtam.

tudod két érzés van az egyik amikor azt mondod, hogy úristen már vége van?? még nézném pár órát. És van a másik amikor azt mondod, hogy úristen mikor lesz már vége. Nos így voltam én az első résszel nem tudom miért.
De végigültem ha már egyszer fizettem érte. És aztán a többiért már egyszerűen nem érte meg beruházni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 26., 21:50:27 írta Wearwolfff »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4549 Dátum: 2009. Július 26., 21:27:48 »
Idézetet írta: Wearwolfff
Na a csillagok háborognakról csak annyit, hogy én nagy fan vagyok, de míg az eredeti 4-5-6 részt megnéztem már vagy ötvenszer, na de ez az 1-2-3??? Szerintem úgy ahogy pocsék és most nem is nevezhettek részrehajlónak.

És miért pocsék az 1-2-3?
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #4548 Dátum: 2009. Július 26., 21:13:02 »
Na a csillagok háborognakról csak annyit, hogy én nagy fan vagyok, de míg az eredeti 4-5-6 részt megnéztem már vagy ötvenszer, na de ez az 1-2-3??? Szerintem úgy ahogy pocsék és most nem is nevezhettek részrehajlónak. Én már akkor sem értettem azt, hogy miért nem a 7-8-9. Na csak azért mondom mert az ott játszó színészek akkor még nem voltak olyan öregek, egy kis smink meg CG és simán meg lehetett volna oldani. Mondjuk azt nem tudom, hogy a színészek elvállalták volna-e, de még csak fel sem merült az ötlet. Jó elismerem, hogy az nem annyira akciódús mivel a nagy Birodalomnak úgyszolván vége, de akkor is a történet ott is odaszól azért, és tényleg jó színészi játékkal mindent fel lehet dobni. De ha tíz év múlva mégiscsak eszébe jut, hogy  megcsinálja már mind jó hetven évesek lesznek amin már semmilyen trükk nem segít, és akkor kénytelen új arcot berakni Han Solo-nak. Ki fogja azt akkor már megnézni?! Legfeljebb megoldják olyan Beowulf féle animfilmben, de az már nem lesz ugyanaz. Ha előbb lett volna meg a vége és jó húsz év múlva a vége, akkor ott sem zavart volna senkit az új arcok, és ki tudja talán még százszor jobb színészeket is szerződtethettek volna.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #4547 Dátum: 2009. Július 26., 20:54:32 »
Nekem egyáltalán nem jött ba a Wolverin. Viszont a végén az uccsó jelenet a credits után elárulta merre folytatják majd a sztorit.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4546 Dátum: 2009. Július 26., 20:16:50 »
Lesz Wolverine 2.?Durva...  
Kiváncsi leszek rá,hogy milyen irányba fogják terelni a story-t?!
A következő mutánsokat berakhatnák a ,,movie''-ba:Ezüst Szamuráj,Vörös Omega,Lavina,Sinister!
Az első rész jól kezdődött,de 1-2 jelenet/CGI trükk csalódás volt (nekem legalábbis),a story is elég fura irányt vett a közepétől...
Ami például nagyon gagyi volt:amikor Rozsó elkezdi ,,kivágni'' Gambit alól a tűzlétrát...  
Na,az eléggé kiábrándító volt,az első (2000-es) X-men film-ben nem volt ilyen csúnya trükk!
(Talán Vihar ,,repülése'',ami eszembe jut!)
Ellenben a kezdő képsorok (a két öngyógyító mutáns múltja:háborúk,harcok) nagyon tetszettek!  
Deadpool-t is elég érdekesen vitték filmvászonra...  
Nekem ,,csak'' harmadik a nyári blockbuster-ek listáján a Wolverine!
(Holott nagy X és Logan rajongó vagyok!)