HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (133/2259) > >>

SuperSkrull:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. November 21., 16:12:55 ---
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2019. November 21., 12:19:17 ---
Ha már az X-Men-től nem kaptam egy jó kis Vadócot...  :nemtudom:

--- Idézet vége ---

Mi bajod volt Vadóccal konkrétan?

--- Idézet vége ---
Hogy egy nyámnyila kiscsajt kaptunk, pedig jól indult a Kívűlállókban, de teljesen "kitörölték" a harmadik részre.
Nekem a legkedvencebb mutánsom és oké, hogy nem vonták bele Carol Denvers-t ugye, de lehetett volna a kaeakterrel többet is kezdeni.
Anna Paquin remek kis Vadóc lehetett volna.

roberto:
Turkia korábbi kommentjére picit visszatérve: volt már példa arra, hogy blockbustert sikeresen lerendeztek az erőltetett LMBTQ hülyeségpropagandával. Teszem azt, A függetlenség napja folytatásában az éppen feléledő Okun dokiból sikerült -gratula az agymenésért- buzit csinálni a hommer lobbi kedvéért, ezt megelőzően a Jurassic World: Bukott birodalomban iktattak be egy leszbikus jelenetet-nem akciózás, csupán filózás, nehogy beleéljétek magatok  :badteeth:-, csak szerencsére a moziba kerülő változatból ezt kivágták, mert a rendező úgy gondolta, a nézők nem ezért veszik a mozijegyet :P

roberto:

--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2019. November 21., 12:19:17 ---
Ha már az X-Men-től nem kaptam egy jó kis Vadócot...  :nemtudom:

--- Idézet vége ---

Mi bajod volt Vadóccal konkrétan?

SuperSkrull:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. November 21., 12:43:20 ---A komment az IGN honlapjáról lett beszúrva, direkt utaltam rá  ;D
--- Idézet vége ---

Jah tényleg  ;D Ez kimaradt! Akkor meg annak üzenem, aki írta  :lol:

turkia:
Sigourney Weaver szerintem a létező legjobb példa az egyenlő bánásmód filmes ábrázolására.
Könnyed, elegáns, természetes. Nagyon jól és megnyerően játszik, manírmentes, szimpatikus. El lehetett adni jó nőként és kemény főhősként is.
Aki tudott (főleg még pár éve) elegánsan játszani, pl Gwyneth Paltrow, a hihetetlen Liz Hurley  :brow: , újabbak közül pl Lily James, vagy a közepesen ismert (nem annyira új) Rhona Mitra. De amúgy Margot Robbie is jó (és persze gyönyörű), ha jó szerepet talál. Joker nőjeként sztem pont nulla.  ;)

Tökéletes ellenpélda szerintem Carrie Fisher. Lucas el volt ájulva tőle, meg Mark Hamilltól is, én mindkettőt rossz és erőltetett színésznek tartom. Fishernek is láttam a SW előtti próbafelvételeit. Valami rettenetesen affektált. Oldalra biccentett fej, hunyorgás, csücsörítés, legjobb esetben is közepes nő.
Persze utána megnéztem, ismert szülők gyermeke volt, Lucas nyilván azért tartotta furcsamód jó és lenyűgöző színésznek.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése