HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (125/2259) > >>

gabo:
Nem sok, de kezdetnek azért jó! :)

Intruder:
Meg az is jó volna, ha valaki honosítaná azokat az MK képregényeket, amik az új idővonalról szólnak (Kotal Kahn vs. Goro stb.). ;) :rolleyes:

gabo:
Ezt már én is figyeltem! Jó lenne egy kis jó Mortal Kombat már legyen az film vagy animáció!

Intruder:
A rajzstílus emlékeztet a 90-es évekbeli Action man sorozatéra.

Amanojaku:
Egyre többször használnak újra a Marvelnél színészeket/színésznőket. Ezúttal Michelle Yeoh van soron, aki Aleta Ogord volt egy rövid szerepben a GotG2-ben.
Nem értem, ha ennyire nem akarnak foglalkozni azzal a csapattal, akkor miért készült egy direkte, erősen valamit ígérő stáblistás jelent egy olyan filmhez, aminek amúgy is szokatlanul kábé féltucat stáblistás jelenete volt? Pedig egy Stallone-féle Ravagers-csapatot bemutató mozi szvsz rohadtul oda tudott volna csapni. Nem csak az MCU brand, de még Stallone neve is garantálta volna a sikert, ráadásul egy régi-módi b-kategóriás akciófilm Marvelbe oltva, veterán Fosztogatókkal kifejezetten ínyenc mozi lehetne. Nem mellesleg az eredeti Galaxis Őrzői csapat felé is némi tiszteletadás lett volna...
Szóval na, Nagyon szerettem volna egy Ravagers-mozit, de egyre kevesebb a valószínűsége, és nem értem, miért.
.
Mellesleg a Shang-Chi mozit is azért várom elsősorban, mert különlegesnek ígérkezik ami nem lesz teleszórva idétlen poénokkal (bár, kaptunk már zsákbamacskát)

https://mcuexchange.com/michelle-yeoh-rosalind-chao-shang-chi/

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése