HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (122/2259) > >>

roberto:
Szerintem a Dark Fate-et önálló akciófilmként érdemes nézni és nem a széria darabjaként mert hatalmas pofáncsapás lesz belőle :D
Fölvetődött még egy kérdés: ha Skynet itt már több keresőt visszaküldött Connor után, az első 3 részben miért csak egy géppel szarakodtak?

Micho:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Április 18., 12:34:00 --- Az őt megölő terminátornak nem kellett volna eltűnnie
--- Idézet vége ---

Hát, még mindig jobb lett volna, mint hogy függönyösnek állt  :hehe:

Amúgy, igen, szerintem is fontos, hogy egy film a saját szabályainak ne mondjon ellent, mint pl. az időutazás vonatkozásában. Ha jól értem, itt arra gondolsz, hogy ebben a filmben (és a BTTF-ben is) a múltbéli változtatások az adott idővonalra vannak hatással, és nem pedig egy alternatív idősíkot nyitnak. Nekem ez az előbbi megoldás tetszik általában, mert mi a fenének küszködjön az ember, ha úgysem a saját jövőjét változtatja meg, hanem egy ismeretlen párhuzamos univerzumét...?

Intruder:
Gondolom senki se akarta/akarja közületek megnézni a Terminator: Drunk Fail filmet, ezért nem rakom spoilerbe a kérdésemet. Tisztában vagyok vele, hogy minden történet a saját törvényei szerint ábrázolja az időutazást (amivel nincs is baj, mivel fogalmunk sincs, hogy milyen következményekkel járna, ha valamit megváltoztatnánk a múltban), de John halálánál felmerűlt bennem egy kérdés. Az őt megölő terminátornak nem kellett volna eltűnnie, mint Marty Mcfly-nak a családi fotóról, miután végzett Connor-ral? Elvégre egy olyan idősíkról küldték vissza, ami így már nem létezik. :headscratch:

gabo:
Jó lesz!  :D

roberto:
Nagyon érdekelne, valakinek volt már szerencséje az annyira beharangozott Bloodshot-adaptációhoz?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése