HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (119/2259) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Micho - 2020. Április 22., 18:26:58 ---A T3 castingja számomra teljes mellényúlás volt, és a sztori is egy T2 rebootnak tűnik mellette... ezt a rész néztem újra a legkevesebbszer.
De alighanem abban mindenki egyetért, hogy az eredeti szereplőgárdával, plusz egy jó forgatókönyvet író és a filmet rendező Cameronnal kellett volna a harmadik részt megcsinálni, az biztos köröket verne az összes ismert folytatásra.

--- Idézet vége ---

Igen, az a casting, főleg John Connor, sejj.

Érdekes módon nekem a negyedik részt majdnem szeretem. Sőt, bizonyos részeit szeretem, főleg a koncepciót. Tudom, a legtöbb embernek az a nagy baja vele, hogy a jövőkép nem terminátoros, inkább egy mad max/transformers keverék, meg is értem, de én ezt elnéztem, sokkal jobban bejött, mint a három. A Genisyst elkezdtem és kikapcsoltam. Ezek után erre a sötét végzetre még nem vitt rá a lélek.

elwood:
Kövezzetek meg, én bírtam a Feltámadás hangulatát. Minden hibájával együtt nekem az első kettőhöz az állt atmoszférájában a legközelebb. De amúgy a 2-vel véget ért nekem is a történet.

roberto:
Cameron annyit mondott erről, ő a két filmmel elmesélte, amit el akart.
Egyébként S M Stirling írt egy 3 könyves folytatást a T2-höz, simán át lehetett volna vinni a vászonra és egy kerek történetet építeni, csak biztos mindegyik rendezőnek meg voltak a maga elképzelései a sztori tovább göngyölítéséről.

Micho:
A T3 castingja számomra teljes mellényúlás volt, és a sztori is egy T2 rebootnak tűnik mellette... ezt a rész néztem újra a legkevesebbszer.
De alighanem abban mindenki egyetért, hogy az eredeti szereplőgárdával, plusz egy jó forgatókönyvet író és a filmet rendező Cameronnal kellett volna a harmadik részt megcsinálni, az biztos köröket verne az összes ismert folytatásra.

Sepi:
Én is egy véleményen vagyok Galennel. Az egész Terminátor franchise a 3-as résszel bezárólag volt jó. Ezt az új filmet számomra még Sarah Connor sem menti meg. Egy egyszer nézhetős, könnyen felejtős film lett az egész, ami megpróbált a nosztalgiára építeni, de azt is rosszul csinálta. Egyszerűen vannak dolgok amiket el kell engedni, mert nincs benne több, és a Terminátor ilyen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése