HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (118/2259) > >>

Intruder:
Srácok, mi lett azzal a svájci tudóssal, aki a Winter Soldier-ben egy számítógépben volt? Kinyírták azt a karaktert, és egyáltalán létezik még a Hydra az MCU-ban?

roberto:
Hogy lehetséges, a nagy kasszasikerek folytatásai -persze vannak kivételek- erősen izzadságszagúak, érezni, látni rajtuk, erőlködve dobták össze? Minek vesződtek velük annyit, ha borítékolható: kisebb lesz a siker; bukásnak bizonyul?

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2020. Április 27., 15:49:50 ---A negyedik rész nem volt annyira katasztrofális, nézhető film, ...

--- Idézet vége ---

Hát amennyire hallottam, a dark fate sem lett nagy durranás...

SZERKESZTÉS:
Kid,  töröltem a felesleges idézeteket. Kérlek, figyelj oda erre jobban. Még mindenki más is.

gabo:
Szuperhős film hiányban, végre valami! Én szerettem az eddigi évadokat is!

roberto:

--- Idézetet írta: KiD - 2020. Április 26., 23:32:31 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2020. Április 22., 18:26:58 ---A T3 castingja számomra teljes mellényúlás volt, és a sztori is egy T2 rebootnak tűnik mellette... ezt a rész néztem újra a legkevesebbszer.
De alighanem abban mindenki egyetért, hogy az eredeti szereplőgárdával, plusz egy jó forgatókönyvet író és a filmet rendező Cameronnal kellett volna a harmadik részt megcsinálni, az biztos köröket verne az összes ismert folytatásra.

--- Idézet vége ---

Igen, az a casting, főleg John Connor, sejj.

Érdekes módon nekem a negyedik részt majdnem szeretem. Sőt, bizonyos részeit szeretem, főleg a koncepciót. Tudom, a legtöbb embernek az a nagy baja vele, hogy a jövőkép nem terminátoros, inkább egy mad max/transformers keverék, meg is értem, de én ezt elnéztem, sokkal jobban bejött, mint a három. A Genisyst elkezdtem és kikapcsoltam. Ezek után erre a sötét végzetre még nem vitt rá a lélek.

--- Idézet vége ---

A negyedik rész nem volt annyira katasztrofális, nézhető film, csak:
-kicsit komorabbra kellett volna csinálni, mert enyhén szólva a jövő háborúját családbarát verzióban láttuk
-minden filmben tök sötét van a jövős flashback-ekben -nyilván a nukleáris háború utóhatását látjuk viszont-, ehhez képest a jelenetek nagyja világosban játszódik.
Egyébként mind a Salvation, mind a Genisys egy trilógia nyitó része lett volna, csak a pénztáraknál nem hozták a várt sikert, így kasza..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése