HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (12/2259) > >>

turkia:
Fire&Ice: gimiben igencsak mozgatta a fantáziámat. Egyébként le a kalappal az alkotók előtt, mert az alakok mozgása a maiakhoz képest sokkal élethűbb dinamikájú!! Mint a 60 éves nívós rajzfilmek, mikor a készítő cég még Disney volt, nem dízni.

Kacsamesék, Tini Nindzsa, GI Joe kommandó (kiszámíthatatlanul adogatott szombati program), Denver (Vikidál dalát énekeltem 6 évesen) , Dragon Ball sima és
az orosz szimpatizáns sorozat is (mármint a Z  ;D  ;D ), Dínólovagok (utóbbiból regi kazit bedigitalizálzam, orgazmikus retro.)
A pince egyik szobájában retro férfihelyiséget rendezek be. Kanapé, kazis magnó, fekpad, Kobra parancsnok poszter és Metallica, He-man figura, meg Dinobotok minden mennyiségben.  :D. Ez a retro még 2012-13-ban sehol sem volt, de vagy 5 éve meg meg vagyunk érte őrülve.

Intruder:
Ezt most nem tudom jobb topikba tenni..

Intruder:
Ó te jó ég! Én is az RTL2-őn néztem a Z-t. :) Emlékszem, hogy Cell-nek nagyon férfias, Dörner György féle hangja volt. :lol:
Bár az egész Trunks sztori egy kicsit érthetetlen volt a számomra az idősíkok miatt, de levágtam, hogy egy Terminator(s) történetről van szó.

GentleRain:

--- Idézetet írta: roberto - 2022. Április 06., 18:51:39 ---Hogy álltál a Dragon Ball Z-vel?

--- Idézet vége ---

Mai napig imádom. A Supert már nem szeretem. De a sima, a Z és a GT örök kedvenc a filmekkel együtt.  ;D
Láttam őket magyarul, németül és eredeti, japán nyelven is. A Z-t fel is vettem anno a német RTL2-ről VHS-re.

roberto:
Hogy álltál a Dragon Ball Z-vel?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése