HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (106/2259) > >>

Intruder:
Ohh hát innen nézve tényleg nem zseni a fickó. De még mindig jobb, mint Alex Kurtzman, (vagy J. J. Abrams).

Aldarion:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Június 26., 13:54:10 ---Ezt én se értem. Elnézve a wikin egész jó a pedigréje.

--- Idézet vége ---
Igen, de azt nézd meg miket írt egyedül.

A Nolan féle Batmanoknál úgy volt társíró, hogy Nolan szinte minden sorát kihúzta. Ha komolyabb szerepet kap a forgatókönyvben, akkor olyanok születnek belőle, mint a Holló 2 - angyalok városa; a Nick Fury a zűrös csodaügynök (Hasselhoff rémlik még?); a Penge 3; a Szellem lovas 2 - a bosszú ereje; meg az Acélember és a Batman Superman ellen - ez utóbbi kettőt csak azért írtam ide, mert finoman szólva is megosztóak lettek.

Az egyedüli meglepő cím amit egymaga tett le az asztalra, az a Penge.

Intruder:
Ezt én se értem. Elnézve a wikin egész jó a pedigréje.

roberto:
Mi is a konkrét baj Goyer-rel?

Aldarion:
Csak képernyőre, mert az Apple TV-re készül sorozat formában és, bár nagyon szeretném, hogy jól sikerüljön, de pici aggodalommal tölt el, hogy az a bizonyos "co-writer", akire a Batman Begins és a Dark Knight kapcsán utaltak, nem más, mint David S. Goyer, akit igazából szerintem írószerszám közelébe se lenne szabad engedni, nem hogy forgatókönyvet íratni vele... De ne legyen igazam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése